Neler Yeni

SES TEKERLEĞİM BOZULDU YARDIM

Erda Yıldırım

80+ Gold
belliki arkadaşın klavyesinin ses açma yeri bozulmuş yada takılı kalmış

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,162
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır

TheAny

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Abdüssamet ERSOYLU
Hadi ipuclarını birleştirelim ne çıkacak ortaya Klavye başlığı altında açmış ne olabilir?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Büyük ihtimal klavyesinde ses tekerleği var ve bu bozulmuş ben yardımcı olamam anlamam daha doğrusu
Hocam sorun model belirtmemiş olması. Klavyesinin bozulduğunu aldım kabul ettim (yanlış konu açan bir çok insan oluyor ama doğru açmıştır diyerek). Her klavyede ses tekeri yok fakat ses tekeri olan model sayısı da az değil. RGB değiştirmeye başladığını biliyoruz. Yazılım kaynaklı olabilir fakat eğer klavye üzerinden presetler arasında geçebiliyorsa bununda klavyede deaktive etme modu olduğunu düşünebiliriz. Peki bunu önermemiz için ne yapmamız lazım? Model bilmemiz lazım. Değil mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu şey gibi, işlemcim çok ısınıyor. Hangi işlemci? Hangi soğutucu? Ne iş yaparken çok ısınıyor? Overclock yaptın mı? Hangi kasayı kullanıyorsun? Detay yoksa çözümde yok. Böyle bekler durursunuz.

erigena.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Taha Kerim
Hocam sorun model belirtmemiş olması. Klavyesinin bozulduğunu aldım kabul ettim (yanlış konu açan bir çok insan oluyor ama doğru açmıştır diyerek). Her klavyede ses tekeri yok fakat ses tekeri olan model sayısı da az değil. RGB değiştirmeye başladığını biliyoruz. Yazılım kaynaklı olabilir fakat eğer klavye üzerinden presetler arasında geçebiliyorsa bununda klavyede deaktive etme modu olduğunu düşünebiliriz. Peki bunu önermemiz için ne yapmamız lazım? Model bilmemiz lazım. Değil mi?
😂 Haklısınız hocam şaka amaçlı yazmıştım zaten 😂Marka Model gerekli şeyler bunlar arkadaşlar müneccin değiliz biz kusura bakmayın lütfen 🙏

tccc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
mmzmz
ömerefenin sıkıntıları var

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,841
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Arkadaşlar ses tekerleğim renk modu değiştirmeye başladi ses kontrolu yapamiyorum yardim edin
Ses tekerleğine 10 saniye kadar basılı tutun.
Eğer bozulmadıysa ses moduna geçecektir.

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,841
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Top Bottom