Erda Yıldırım
80+ Gold
belliki arkadaşın klavyesinin ses açma yeri bozulmuş yada takılı kalmış
araba lastiğine kadar gitmiş klavye ile alaka yok bencebelliki arkadaşın klavyesinin ses açma yeri bozulmuş yada takılı kalmış
Hocam sorun model belirtmemiş olması. Klavyesinin bozulduğunu aldım kabul ettim (yanlış konu açan bir çok insan oluyor ama doğru açmıştır diyerek). Her klavyede ses tekeri yok fakat ses tekeri olan model sayısı da az değil. RGB değiştirmeye başladığını biliyoruz. Yazılım kaynaklı olabilir fakat eğer klavye üzerinden presetler arasında geçebiliyorsa bununda klavyede deaktive etme modu olduğunu düşünebiliriz. Peki bunu önermemiz için ne yapmamız lazım? Model bilmemiz lazım. Değil mi?Hadi ipuclarını birleştirelim ne çıkacak ortaya Klavye başlığı altında açmış ne olabilir?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Büyük ihtimal klavyesinde ses tekerleği var ve bu bozulmuş ben yardımcı olamam anlamam daha doğrusu
Haklısınız hocam şaka amaçlı yazmıştım zaten Marka Model gerekli şeyler bunlar arkadaşlar müneccin değiliz biz kusura bakmayın lütfenHocam sorun model belirtmemiş olması. Klavyesinin bozulduğunu aldım kabul ettim (yanlış konu açan bir çok insan oluyor ama doğru açmıştır diyerek). Her klavyede ses tekeri yok fakat ses tekeri olan model sayısı da az değil. RGB değiştirmeye başladığını biliyoruz. Yazılım kaynaklı olabilir fakat eğer klavye üzerinden presetler arasında geçebiliyorsa bununda klavyede deaktive etme modu olduğunu düşünebiliriz. Peki bunu önermemiz için ne yapmamız lazım? Model bilmemiz lazım. Değil mi?
Ses tekerleğine 10 saniye kadar basılı tutun.Arkadaşlar ses tekerleğim renk modu değiştirmeye başladi ses kontrolu yapamiyorum yardim edin
Sen adamsin kralsin baş tacisin eyw Allah razı olsunSes tekerleğine 10 saniye kadar basılı tutun.
Eğer bozulmadıysa ses moduna geçecektir.
Ppdeki reel heraldeömerefenin sıkıntıları var
Mesajımı rapor edip en iyi cevap seçer mısın?Sen adamsin kralsin baş tacisin eyw Allah razı olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ppdeki reel heralde
tabii kiMesajımı rapor edip en iyi cevap seçer mısın?