Asus TUF K1 kullanıyorum. Membran olduğuna aldanma memnunum fazlasıyla iş görüyor. Bilek desteği falan da var.Arkadaşlar kulak içi kulaklık kullanıyorum ses tekerlekli klavye bu bütçede alınabilecek varmıdır oyun için alicam
Link varmı hocam bulamadım da piyasadaK632 pro noctis
Bilek desteği çıkabiliyomu hocam peki ben pek sevmiyorum da birde çok ses çıkarıyormu tuşlar acabaAsus TUF K1 kullanıyorum. Membran olduğuna aldanma memnunum fazlasıyla iş görüyor. Bilek desteği falan da var.
Redragon K632 PRO Noctis %60 kablosuz mekanik RGB klavye, Bluetooth/2.4Ghz/kablolu üç modlu düşük profilli oyun klavyesi, özel medya kontrolü ve doğrusal kırmızı şalter https://amzn.eu/d/1YiGuetLink varmı hocam bulamadım da piyasada
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bilek desteği çıkabiliyomu hocam peki ben pek sevmiyorum da birde çok ses çıkarıyormu tuşlar acaba
Ben takmadan kullanıyorum, çıkabiliyor ama plastik olduğundan sert oturuyormuş çıkartırken kırılabilir diye takmadım.Link varmı hocam bulamadım da piyasada
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bilek desteği çıkabiliyomu hocam peki ben pek sevmiyorum da birde çok ses çıkarıyormu tuşlar acaba