Neler Yeni

Ses yapan komşuLARA nasıl bir çözüm bulabilirim :(

Aaahmt

80+ Silver
bunu yaşamıştım ya bir kere kapılarına gidip konuşarak çözmüştüm ama kısa süreli çözüm oluyor maalesef
evet hocam maalsef 2 senedir tekrar ediyor bu olaylar. 2 senedir uyarıyorum 2 senedir rahatsız oluyorum umidim kalmadı

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
engelli fakat zihinsel değil
Vücütsal engelli psikoloji olarakta çöküktür eğer böyle yapıyorlarsa sert çıkışsan senin zararına olur polisten yardım iste

Aaahmt

80+ Silver
Vücütsal engelli psikoloji olarakta çöküktür eğer böyle yapıyorlarsa sert çıkışsan senin zararına olur polisten yardım iste
Defalarca hem dille hem polisle uyardım bu insanları çözüm olmadı fakat süreci tekrar edeceğim ilk önce tekrardan tatlı dille uyarıp sonra polise şikayet edeceğim

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Defalarca hem dille hem polisle uyardım bu insanları çözüm olmadı fakat süreci tekrar edeceğim ilk önce tekrardan tatlı dille uyarıp sonra polise şikayet edeceğim
Tatlı dil ile polis tehditi yok 2 yıl işkence çekmişsin zaten böyle yapsan yine şans vereceksin yine döngüye girecek bu olay

Aaahmt

80+ Silver
İlgi ve alakanız için çok teşekkür ederim. bu durumu normalleştiren herkesin umuyorum ki aynı olay çoluğunun çocuğunun başına gelir o zaman yaşamadan yorum yapmamayı öğrenirker belki

Aaahmt

80+ Silver
Tatlı dil ile polis tehditi yok 2 yıl işkence çekmişsin zaten böyle yapsan yine şans vereceksin yine döngüye girecek bu olay
Gerçekten beni anladığınız için çok çok teşekkür ederim evet gerçekten eziyet çekiyoorum hem kendi adıma hem kardeşlerim adına. Çözüm nasıl olur henüz bir karara varamadım ama bir şeyler düşünüyorum

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Abi ben anlamiyor ben yeniemek yaşiyor cingen muhattap eee أنا لا أفهم من أنت
Vay yeni emek otogarın orası idi sanırım 🇸🇦
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gerçekten beni anladığınız için çok çok teşekkür ederim evet gerçekten eziyet çekiyoorum hem kendi adıma hem kardeşlerim adına. Çözüm nasıl olur henüz bir karara varamadım ama bir şeyler düşünüyorum
Zabıta bakmaz dimi bunlara

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Nope dünyagöz ve memorialin orasi
Senin okul çerez mesafesi ballısın valla ben mülteci gibi göç eduyorum her gün benim otobüs oradan geçiyor dünya gözden yukarı doğru Tahtakalenin ordan

adam raporloycak şimdi bizi aga .d yeter

Junaiun

80+ Bronze
Öncelikle Allah sabır versin.
Sizi üzmek istemem ama sanırım taşınmaktan başka çareniz yok.

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,040
İsim
Batuhan Divrik
2 kat aşağıdaki çocukların sesi size nasıl geliyor onu anlamadım. Yani 2 kat aşağıdan biri zıplasa 2 kat yukarıdan duyma ihtimali 0 olması lazım ya da arada duvar yok naylon falan var herhalde.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,362
İsim
Selim
Benzer durum bizde de var insana evrilmelerini bekliyoruz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,389
Üyeler
165,181
Son üye
yardım alacam
Top Bottom