Neler Yeni

Ses yapan komşuLARA nasıl bir çözüm bulabilirim :(

Aaahmt

80+ Silver
Çok sorun yaşayan apartmanda tek siz değilsinizdir diye düşünüyorum. Apartman toplantısında konuşun. Polisin çözeceği durum değil el birliği ile kadına durumu bildirmeniz lazım arada bir oluyorsa ona yapacak bir şey yok. Her gün oluyorsa sesi çıkaran kişilerin önlem alması lazım. Olay çok üzücü 2 taraf içinde.
Apartman çok garip hocam 5. kattayım, 4. katta engelli birey, 3. katta ağlayan ve sürekli zıplayan çocuk var bunlar anlaşmalı sanırım birbirlerini şikayet etmiyorlar 2. kattaki de 4. kattakinin samimi dostu sanırım ortalık çok karışık

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,313
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
beni anlayamazsınız
Dediğim gibi çözüm aramanız hata, bunun sorumluluğu size düşmez. Olaya yanlış yerden bakıyorsunuz bunu anlatmak istedim. İyi forumlar dilerim.

chevalier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
426
İsim
helsinki
Haklısın abi tek yaşasam gerçekten umrumda olmaz ama olumsuz etkilenen kardeşlerim var onlar adınada konuşuyorum
Yönetimle bir konuşun derim. Kiraciysalar imza toplayip cikarma sansiniz var diye biliyorum. Onun dışında yazılan müziği son ses aç tavsiyesine uymanı önermem. :) Bir kez yaptım gürültücü komşu gitti beni şikayet etti. Bi anda tüm gürültü muhabbeti benim üzerime kalıyordu.

Necrotic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Orkun
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi.
Apartman çok garip hocam 5. kattayım, 4. katta engelli birey, 3. katta ağlayan ve sürekli zıplayan çocuk var bunlar anlaşmalı sanırım birbirlerini şikayet etmiyorlar 2. kattaki de 4. kattakinin samimi dostu sanırım ortalık çok karışık
Çoğunluğa da ulaşamazsın o zaman. Apartman çoğunluğu olunca (herkesin sorun yaşaması durumda) yasal haklarınız oluyor ama tek bir bina şikayeti olmaz.

Aaahmt

80+ Silver
Dediğim gibi çözüm aramanız hata, bunun sorumluluğu size düşmez. Olaya yanlış yerden bakıyorsunuz bunu anlatmak istedim. İyi forumlar dilerim.
Birader neden çözüm aramayacakmışım çıldırtma beni avrupada böyle bir şey yapılamazken bu ülkede bu durum neden normal
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yönetimle bir konuşun derim. Kiraciysalar imza toplayip cikarma sansiniz var diye biliyorum. Onun dışında yazılan müziği son ses aç tavsiyesine uymanı önermem. :) Bir kez yaptım gürültücü komşu gitti beni şikayet etti. Bi anda tüm gürültü muhabbeti benim üzerime kalıyordu.
maalesef kiracı değiller en son haporler kiralıyıp gece son ses sabaha kadar müzik açacağım

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,313
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything

Goatseb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
Multi kasa Vettel
Eğer kiracıysan onlarda ev sahibiyse yapacak bişe yok. Kulaklığı takıp oturacaksın. Bizim üst komşununda çocuk sabahtan akşama kadar koşuyor, evin içinde akülü araba sürüyor gibi sesler geliyor. Bazen misafir çocuğu da geliyor hepsi birlikte koşuşturuyor. Bişe desen çocuk işte napalım ayağına yatıyorlar. O çocuksa sende ebeveynisin. Ne yaparsa yapsın başkasını rahatsız etmesine müsade etmeyeceksin. Bizde çocuk olduk ama kimseyi böyle rahatsız etmedik.

Aaahmt

80+ Silver
Okumaktan aciz olduğun için anlama zorluğu da çekiyorsun anlaşılan. Geçmiş olsun. İyi forumlar.
Sen okudunda ne oldu? resmen hakkını savunma diyorsun sonra da bunu normal karşılamamı bekliyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer kiracıysan onlarda ev sahibiyse yapacak bişe yok. Kulaklığı takıp oturacaksın. Bizim üst komşununda çocuk sabahtan akşama kadar koşuyor, evin içinde akülü araba sürüyor gibi sesler geliyor. Bazen misafir çocuğu da geliyor hepsi birlikte koşuşturuyor. Bişe desen çocuk işte napalım ayağına yatıyorlar. O çocuksa sende ebeveynisin. Ne yaparsa yapsın başkasını rahatsız etmesine müsade etmeyeceksin. Bizde çocuk olduk ama kimseyi böyle rahatsız etmedik.
Haklısın abi kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok ben elimden geldiği kadar bu sorunu çözmeye çalışacağım. ilk önce site yönetimi gidip insan gibi izah edeceğim gerekirse tekrardan polisi arayıp uyarmalarını isteyeceğim bunlar zaten rutin olarak yaptığım şeylerdi ama biraz daha sıklaştıracağım, son çarem gece yüksek sesli müzikle milleti rahatısz edip hoşlarına gidiyormuymuş öğrenmek olacak

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Tatlı dille yılanın deliği çıkarılmaz her zaman sert çıkışacaksın ama gerçekten engelli biri varsa bir şey diyemiyorum Polis tek çare

Isolation32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
İsmail sen
bunu yaşamıştım ya bir kere kapılarına gidip konuşarak çözmüştüm ama kısa süreli çözüm oluyor maalesef

Top Bottom