ZodiacArs01
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 554
bu videoda olan sistemi nasıl kurabilirim? bütçe ne kadar gerekli olur bilmiyorum uygun maliyetli olursa sevinirim.
Ben led üstüne videoda olduğu gibi ampul falan da istiyorum. Bunun komple sistemi var mı? Set gibi bir şeyhocam bu sese duyarlı değil televizyon ekranındaki görüntüye göre olan bir şey yapmanın bir sürü alternatif yolu var ucuzu pahalısı youtubedan tv ambiyans aydınlatma nasıl yapılır falan yazarsanız bir sürü video var
hocam o ampulü nasıl yaptığını ben de bilmiyorum philpste vardır muhtemelenBen led üstüne videoda olduğu gibi ampul falan da istiyorum. Bunun komple sistemi var mı? Set gibi bir şey
hocam o ampulü nasıl yaptığını ben de bilmiyorum philpste vardır muhtemelen
buradaki ürünleri inceleyebilirsiniz fiyatları biraz fazla pahalı🌈 Philips Hue ile Aydınlatmanızı Özelleştirin! Hemen Keşfedin!
💡 Philips Hue akıllı aydınlatma sistemleri ile evinizi renklendirin. Farklı senaryoları deneyin, hemen keşfedin!www.trendyol.com
Bunun için akıllı ev sistemi kurup tüm sistemi ona bağlıyorsun daha sonra ambiyans aydınlatma modunu hallediyorsun bu sefer istediğin oluyor mendebur lemur Yapıyor bunu TRde onun videolara bak bulursunBen led üstüne videoda olduğu gibi ampul falan da istiyorum. Bunun komple sistemi var mı? Set gibi bir şey