SESİM GİTMİYOR ACİL YARDIM EDİN

Yagiz20

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
262
Lütfen yardım edin mic takılı ve mikrofonuda algılıyor bilgisayar ama ses barı hiç yerinden oynamıyorum hep sabit kalıyor sesimde karşı tarafa gitmyior ama duyabiliyorum

Lütfen yardım edin mic takılı ve mikrofonuda algılıyor bilgisayar ama ses barı hiç yerinden oynamıyorum hep sabit kalıyor sesimde karşı tarafa gitmyior ama duyabiliyorum
Hocam başlık uygunsuz. Değiştirin.

Ses kaydedici ile sesini kaydetmeye başladıgın zaman orda artma oluyor mu?
Ayarlardan mikrofon olarak kulaklıgın mikrofonu seçili mi?
Kulaklığın mikrofonu açık mı?

Hangi kulaklığı kullanıyorsunuz?

Ses kaydedici ile sesini kaydetmeye başladıgın zaman orda artma oluyor mu?
Ayarlardan mikrofon olarak kulaklıgın mikrofonu seçili mi?
Kulaklığın mikrofonu açık mı?
kulaklığım mic açık zaten oradan o seçili ses kaydetmeyi bırak sesim gitmiyor kimseye ama bilgisayar mic'i algılıyor
Post automatically merged:

Hangi kulaklığı kullanıyorsunuz?
RAMPAGE ALQISTIK

Hocam başlık uygunsuz. Değiştirin.
NEDEN ?

Doğru mikrofonu etkinleştirdiğinden emin ol. Varsayılan olarak ayarla iletişim aygıtı olarak kullan de. Ve belkide mikrofon ses düzeyi 0'dadır 100e çek.

Doğru mikrofonu etkinleştirdiğinden emin ol. Varsayılan olarak ayarla iletişim aygıtı olarak kullan de. Ve belkide mikrofon ses düzeyi 0'dadır 100e çek.
kanki onların hepsini denedim her şey normal zaten bir anda gitti anlamadım

kulaklığım mic açık zaten oradan o seçili ses kaydetmeyi bırak sesim gitmiyor kimseye ama bilgisayar mic'i algılıyor

RAMPAGE ALQISTIK

NEDEN ?
Başlığa acil vs gibi şeyler yazmak yasak.

Eski bir anakart kullanıyorsan anakartın ses kartı olan bölümün usb tak.
O da olmazsa denetim masasından kulaklığını varsayılan mikrofon olarak seç, PC yeniden başlat.

Geri