tuşun plakaya çarpma sesi var dimi sadeceşuan kullanıyorum çok memnunum ama bir tık sesli diyebilirim
nasıl klavye hocam öneriniz var mım1 v5 al flaming skull succubus switch ile değiştir aşırı sessiz bir switch
kanki normale kimin ne alıp almadığına karışamamda 8 bin bence çok?8000tl ye kadar çıkabilirim sessiz %75 formda olması yeterli olcaktır
Logitech G915 TKL Lightspeed RGB Kablosuz Mekanik Klavye bunu düşünüyorum ama sizce nasıldır başka bir öneriniz var mı?
M1 v5 alın temudan succubus ya da sessiz mevsim switchlerini alın takınnasıl klavye hocam öneriniz var mı
Eski klavyemi çinden getirmiştim sorunsuz kullandım 2 sene üzerine kola döküldü şuan bozuk çöpe attım hazır param varken iyi kaliteli ve uzun garanti süresi veren bir cihaz alırsam ve genelde bu tarz paralar verdiğin firmalar ürünlerinizde arkadasında oluyor benim için daha mantıklı 1.5-2 sene sonra şuan ki kulaklığım gibi bozulacaksa veya klavyem gibi klavye ne kadar benden kaynaklı olsada 2k verip 2 sene sonra yeni klavye aramama gerek yok zaten klavyemi vs sürekli temizleyen birisiyim her sene her sene 2-3K 2-3K veremem bir ürüne almışken iyileri alıp 4-5 sene götürmesini istiyorum zaten seneye üniversiteye hazırlanacağım için bir daha alamam hazır çalışacakken iyi birşeyler alıp bir daha onun buyu eksik sabahları ders çalışamam oyun oynuyamam derdim almuyacak bu sefer sizide anlarım asgari ücretin 3/1 kadar bir paranın klavyeye verilmesi saçma gelebilir ama dediğim gibi ürünün arkasında dursunlar 9070xt alacaktım 1.5-2 sene am6 ve yeni ekran kartları çıkacakmış boşu boşuna 40k ona vermektense 40k ya klavye kulaklık koltuk felan alıp belki birde mouse alıp üzerine bende çıkıp kasayı yenilerim seneye sadece ekran kartı psu vs yenilerim kafasındayımkanki normale kimin ne alıp almadığına karışamamda 8 bin bence çok?