Neler Yeni

Yardım Sessiz Kasa Fanı Önerisi

lOxOl

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Sefa
Dostlar selamlar kasaya 3 tane fan almayı düşünüyorum (2 öne 1 arkaya) önerebileceğiniz sessiz fan var mıdır? Işıklı olması şart değil hatta ışıksız olursa da iyi olur, ışığa verilecek parayla bir tık daha üstünü alabilirim. Bütçe fan başına 250 civarı düşünüyorum

freygasm

80+ Gold
Dostlar selamlar kasaya 3 tane fan almayı düşünüyorum (2 öne 1 arkaya) önerebileceğiniz sessiz fan var mıdır? Işıklı olması şart değil hatta ışıksız olursa da iyi olur, ışığa verilecek parayla bir tık daha üstünü alabilirim. Bütçe fan başına 250 civarı düşünüyorum
Beklerim dersen burada daha ucuz;

lOxOl

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Sefa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

freygasm

80+ Gold
Bir de buna denk geldim hocam bununla karşılaştırırsak hangisi daha iyidir sessizlik ve performans açısından?

Link
Ses açısından arctic çok çok başarılı. 2fan da iyi modeller ama benim tercihim arctic olurdu.

lOxOl

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Sefa
Ses açısından arctic çok çok başarılı. 2fan da iyi modeller ama benim tercihim arctic olurdu.
Noctua da sessizliğiyle bilinen bi marka görünüşe kalmış bi seçim olucaktır performans açısından arcticle neredeyse aynı

Çok teşekkürler dostlar. Noctua görüntüsüyle çok ilgimi çeken bir fan ancak yurt dışından geliyor olması ve sanıyorum bir tık da performans konusunda geride kalması var. İkisinden birisini alacağım o halde. Tekrardan yardımınız için teşekkür ederim.

brsokcu

80+ Bronze
Dostum 2-3 ay önce inanılmaz araştırdım fanları arctic ve noctua arasında kalmıştım. Fanı kasanın nerelerinde kullanacaksın kasan mesh mi dar alanlardan mi geçicek hava hepsini yaz fan önereyim

lOxOl

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Sefa
Dostum 2-3 ay önce inanılmaz araştırdım fanları arctic ve noctua arasında kalmıştım. Fanı kasanın nerelerinde kullanacaksın kasan mesh mi dar alanlardan mi geçicek hava hepsini yaz fan önereyim
Hocam kasanın ön paneline 2 fan, egzoz fan olarak da 1 fan almayı düşünüyorum. Kasa mesh değil ön paneli camlı olan bir kasa, fotoğrafını ekliyorum. Dar bir alanda değil kasa ayrıca masanın yanında aşağıda duruyor. Şimdiden teşekkür ederim yardımınız için
rampage-majesty-psu-yok-gaming-kasa-temperli-cam-3x-12cm-rgb-fan-kcm35506844-1-bd3203ce9286473aa2ee2bf32d861f43.jpg

Klugheit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Diyar Kantekin
Top Bottom