Neler Yeni

Çözüldü✓ RGB Kasa Fanı önerisi?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
70,076
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Herhangi bir marka çoklayıcı olur mu önemi var mı?
Yok önemsiz, attığım iş görür bende de var aynısı. O çoklayıcılar ARGB aydınlatmayı çokluyor. Fakat yanılmıyorsam 4 pin fan güç girişinde çoklayıcı yok. Sen 1 tanesini taktın 2 tanesinin boşta kaldı :)

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
Hazer
Yok önemsiz, attığım iş görür bende de var aynısı. O çoklayıcılar ARGB aydınlatmayı çokluyor. Fakat yanılmıyorsam 4 pin fan güç girişinde çoklayıcı yok. Sen 1 tanesini taktın 2 tanesinin boşta kaldı :)
Hocam şöyle izah edeyim de sonradan rahatsız etmeyim sizi 4 lü fan çok çoklayıcı varsa onu alsam iş görür muhtemelen peki egsoz fanın ARGB bağlantısını nasıl yapacağım onu da mı direk kasaya takacağım?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
70,076
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Hocam şöyle izah edeyim de sonradan rahatsız etmeyim sizi 4 lü fan çok çoklayıcı varsa onu alsam iş görür muhtemelen peki egsoz fanın ARGB bağlantısını nasıl yapacağım onu da mı direk kasaya takacağım?
Kaç tane aldın sen bu Silverstone fanlardan? 3 öne 1 arkaya yaptın galiba. Onu da aynı şekilde bağlayabilirsin.

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
Hazer
Kaç tane aldın sen bu Silverstone fanlardan? 3 öne 1 arkaya yaptın galiba. Onu da aynı şekilde bağlayabilirsin.
4 tane aldım hocam arkaya bağlayacağım fanın ARGB kablosu yetişmiyor galiba o kadar

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
70,076
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
Hazer
4 tane aldım hocam arkaya bağlayacağım fanın ARGB kablosu yetişmiyor galiba o kadar
Ben bütün fanların ARGB olanlarını birbirine bağlamışım yani birinin dişi portunu diğerinin erkek portuna bağlamışım boşta port yok :d
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bak o olabilir ama o kadar kısa değildi sanki bunların kablosu ya.
image.jpg

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
70,076
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
70,076
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
Hazer
En sona başka bir fan falan mı bağladın çoklayıcı olmayan? Olamaz o dediğin çünkü :D
Hayır hocam bütün fanlarını birbirine bağlamadım şöyle bağladım mesela ilk fanın ARGB dişi portunu ikinci fanın erkek portuna bağladım sonra ikinci fanın ARGB dişi portunu üçüncü fanın erkek portuna bağladım sona 1 adet dişi 1 adet erkek kalıyor onları da birbirine bağlayınca 3 fanında RGB’si çalışıyor ama fanlar dönmüyor ona da çoklayıcı lazım burası okey fakat egzoz fanı nasıl halledeceğim?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
70,076
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Hayır hocam bütün fanlarını birbirine bağlamadım şöyle bağladım mesela ilk fanın ARGB dişi portunu ikinci fanın erkek portuna bağladım sonra ikinci fanın ARGB dişi portunu üçüncü fanın erkek portuna bağladım sona 1 adet dişi 1 adet erkek kalıyor onları da birbirine bağlayınca 3 fanında RGB’si çalışıyor ama fanlar dönmüyor ona da çoklayıcı lazım burası okey fakat egzoz fanı nasıl halledeceğim?

En sonda bir tane erkek ucun kalması gerekiyor. Bu işte bir gariplik var ama çözemedim :D

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
Hazer
En sonda bir tane erkek ucun kalması gerekiyor. Bu işte bir gariplik var ama çözemedim :D
Hocam 3 fanı birbirine bağlarsam nasıl 1 adet erkek uç boşta kalacak zaten 1 adet dişi 1 adet erkek yok mu? Hepsini birbirine bağlıyorum önde boşta erkek kalmıyor

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
70,076
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
1682430407910.png

Bak şu mantık, en sonda erkek kalıyor. Maksat oraya da fan takabilmek zaten böyle birleşe birleşe gidiyor.

Top Bottom