Hocam dediğinizi yaptım fakat sıvı soğutma ARGB olmadı diğer bütün fanlar ARGB oldu Armory Crate üzerinden mod da sıfırladım ama fanlar ARGB olmadı napabilirim?12V ilgilendirmiyor seniO zaman şu mantık yapacaksın sıvı soğutmanın ARGB'sini çıkart. Silverstone fanları bağla birbirlerine en sona sıvı soğutmayı tak boş kalan erkeğe.
Bağlantıda bir hata yapmışsındır ya da bir yerden sonra fazla LED olursa anakart çıkışı yetmiyor ama onu bilemem buradan.Hocam dediğinizi yaptım fakat sıvı soğutma ARGB olmadı diğer bütün fanlar ARGB oldu Armory Crate üzerinden mod da sıfırladım ama fanlar ARGB olmadı napabilirim?
Hocam bide fanları Fan Xpert ile standart modda çalıştırınca çok ısınıyor işlemci Turbo modda mı çalıştırayım hep? Bide artık valla çok yoruldum diğer söylediğim parçalar gelsin bi bilgisayarcı çağıracağım sil baştan kablolama parça montajı vs yaptıracağım..Bağlantıda bir hata yapmışsındır ya da bir yerden sonra fazla LED olursa anakart çıkışı yetmiyor ama onu bilemem buradan.
Vallaha o sıvı soğutucuyu ben bilmiyorum o yüzden performansı normal mi değil mi bir şey diyemem. Aam benim radyatör fanlarım sabit 950 RPM'de çalışıyor ve ısınma sorunu yok. Kasa fanları da çok düşük hızlarda çalışır hep.Hocam bide fanları Fan Xpert ile standart modda çalıştırınca çok ısınıyor işlemci Turbo modda mı çalıştırayım hep? Bide artık valla çok yoruldum diğer söylediğim parçalar gelsin bi bilgisayarcı çağıracağım sil baştan kablolama parça montajı vs yaptıracağım..
O zaman extra post açıp sorayım hocam teşekkürler.Vallaha o sıvı soğutucuyu ben bilmiyorum o yüzden performansı normal mi değil mi bir şey diyemem. Aam benim radyatör fanlarım sabit 950 RPM'de çalışıyor ve ısınma sorunu yok. Kasa fanları da çok düşük hızlarda çalışır hep.
merhaba hocam fanlardan memnun musunuzO zaman extra post açıp sorayım hocam teşekkürler.