Önceden bir ARGB ayarı yaptın mı? ARGB'de her LED ayrı ayrı ayarlanıyor çünkü çakışabiliyor.@Eren Güven / @freygasm Hocalarım ben bu fanları taktım fakat Mehmet hocanın dediğini yaptım fanları birbirine bağladım fakat 3 fanın RGB’si çalışıyor en üstte ki fan çalışıyor altta kiler çalışmıyor bunu nasıl çözerim?
Hocam sadece sıvı soğutmanın ayarını Armory Crate üzerinden yaptım başka ellemedim 2 fan çalışmıyor onu nasıl çözeceğim.Önceden bir ARGB ayarı yaptın mı? ARGB'de her LED ayrı ayrı ayarlanıyor çünkü çakışabiliyor.
hocam id cooling taş gibi markadır alınır. zoomflow 240x modelini kullandım 1 yıl kadar hiç üzmedi id cooling üzmez. ama o fiyat farkına ben olsam deepcool alırdım.ID-Cooling DF-12025 ARGB Trio Snow Kasa Fanı
Bu nasıl hocam?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Buda güzelmiş hocam uygun fiyatlı peki performansı nasıl?
Hocam sadece sıvı soğutmanın ayarını Armory Crate üzerinden yaptım başka ellemedim 2 fan çalışmıyor onu nasıl çözeceğim.
Çalışmayan şey aydınlatma mı fanların kendisi mi onu anlayamadım?Hocam aldığım Silverstone fanların çalışmaması normal mi? 1 adet çalışıyor 2 adet çalışmıyor.
Çoklayıcı sadece ARGB aydınlatma için var. Fanlar 4 pinden güç alıyor onu da çoklayıcı alıp takmalısın, onu söylemiştim diye hatırlıyorum.3 fanında aydınlatması çalışıyor en üstte ki fan da cha fan 3 e bağlı olduğu için fan dönüyor 2 adet fan dönmüyor.
Evette 40-50 TL bir şey yani dert edilecek bir şey değilHer türlü çoklayıcı şart mı
Herhangi bir marka çoklayıcı olur mu önemi var mı?Evette 40-50 TL bir şey yani dert edilecek bir şey değilhttps://www.amazon.com.tr/Alfais-4303-Çoklayıcı-Kablosu-Switch/dp/B087FPFKSM/ref=sr_1_3?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=3ICQIZ8VCYJLA&keywords=fan+çoklayıcı&qid=1682428804&sprefix=fan+çoklayıcı,aps,132&sr=8-3