Çözüldü✓ RGB Kasa Fanı önerisi?

@Eren Güven / @freygasm Hocalarım ben bu fanları taktım fakat Mehmet hocanın dediğini yaptım fanları birbirine bağladım fakat 3 fanın RGB’si çalışıyor en üstte ki fan çalışıyor altta kiler çalışmıyor bunu nasıl çözerim?

@Eren Güven / @freygasm Hocalarım ben bu fanları taktım fakat Mehmet hocanın dediğini yaptım fanları birbirine bağladım fakat 3 fanın RGB’si çalışıyor en üstte ki fan çalışıyor altta kiler çalışmıyor bunu nasıl çözerim?
Önceden bir ARGB ayarı yaptın mı? ARGB'de her LED ayrı ayrı ayarlanıyor çünkü çakışabiliyor.

Önceden bir ARGB ayarı yaptın mı? ARGB'de her LED ayrı ayrı ayarlanıyor çünkü çakışabiliyor.
Hocam sadece sıvı soğutmanın ayarını Armory Crate üzerinden yaptım başka ellemedim 2 fan çalışmıyor onu nasıl çözeceğim.

ID-Cooling DF-12025 ARGB Trio Snow Kasa Fanı
Bu nasıl hocam?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Buda güzelmiş hocam uygun fiyatlı peki performansı nasıl?
hocam id cooling taş gibi markadır alınır. zoomflow 240x modelini kullandım 1 yıl kadar hiç üzmedi id cooling üzmez. ama o fiyat farkına ben olsam deepcool alırdım.

Hocam sadece sıvı soğutmanın ayarını Armory Crate üzerinden yaptım başka ellemedim 2 fan çalışmıyor onu nasıl çözeceğim.

Armoury Crate yazılımındaki modlarla oynar mısın?

Hocam aldığım Silverstone fanların çalışmaması normal mi? 1 adet çalışıyor 2 adet çalışmıyor.
Çalışmayan şey aydınlatma mı fanların kendisi mi onu anlayamadım?

Çalışmayan şey aydınlatma mı fanların kendisi mi onu anlayamadım?
3 fanında aydınlatması çalışıyor en üstte ki fan da cha fan 3 e bağlı olduğu için fan dönüyor 2 adet fan dönmüyor.

3 fanında aydınlatması çalışıyor en üstte ki fan da cha fan 3 e bağlı olduğu için fan dönüyor 2 adet fan dönmüyor.
Çoklayıcı sadece ARGB aydınlatma için var. Fanlar 4 pinden güç alıyor onu da çoklayıcı alıp takmalısın, onu söylemiştim diye hatırlıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,379
Üyeler
186,472
Son üye
cyperus
Geri