Çözüldü✓ RGB Kasa Fanı önerisi?

Yphen

80+ Silver
Reaksiyon skoru
579
Arkadaşlar selamlar başlıkta da gördüğünüz gibi kasa fanı önerisi lazım uygun fiyatlı sağlam hava akışı sağlayan sessiz çalışan beyaz ayarlanabilir veya sync destekli 4 adet 120mm fan lazım ayrıca bunları çalıştırmak için sağlam da bir kontrolcü lazım bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.

Kasa: NZXT H7 Flow
Bütçe: 1500 ₺

Hem beyaz hem sessiz hem hem performanslı hem de 4 adet kontrolcülü RGB fan TR'de ben bayağıdır görmedim :D

Hem beyaz hem sessiz hem hem performanslı hem de 4 adet kontrolcülü RGB fan TR'de ben bayağıdır görmedim :D
Piyasayı bilmiyorum hocam varsa diye sorayım dedim corsair fanlar da yok mudur? Bide kontrolcüyü ayrı alacağım ona extra öneri istedim NZXT kendi kontrolcüsü 482 ₺ değer mi?

Başka marka fan da bilmiyorum ki hocam bide üstte ki yazımı güncelledim ama tekrar sorayım NZXT kontrolcü 482 ₺ değer mi?
NZXT kontrolcü alacaksan NZXT fan alacaksın, bu bütçeye de galiba yok beyaz fanı Türkiye'de.

Başka marka fan da bilmiyorum ki hocam bide üstte ki yazımı güncelledim ama tekrar sorayım NZXT kontrolcü 482 ₺ değer mi?
Senin bütçede gördüğüm tek şey bu sanırım

NZXT kontrolcü alacaksan NZXT fan alacaksın, bu bütçeye de galiba yok beyaz fanı Türkiye'de.
ID-Cooling DF-12025 ARGB Trio Snow Kasa Fanı
Bu nasıl hocam?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Senin bütçede gördüğüm tek şey bu sanırım
Buda güzelmiş hocam uygun fiyatlı peki performansı nasıl?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,506
Üyeler
186,500
Son üye
saaransar
Geri