Neler Yeni

sessiz klavye önerisi

Xtyhke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Fırat
Bütçe
300
suanda kullandığım blue switch mekanik klavye artık başımı çok fazla ağrıtmakta ve geceleri mekanik klavyeyi kullanamama sebep oluyor o nedenle bir değişliğe gitmek isityorum bütçem 300 tl membran mı yoksa red switch mı almak daha mantıklı olur yardımcı olursanız sevinirim

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
suanda kullandığım blue switch mekanik klavye artık başımı çok fazla ağrıtmakta ve geceleri mekanik klavyeyi kullanamama sebep oluyor o nedenle bir değişliğe gitmek isityorum bütçem 300 TL membran mı yoksa red switch mı almak daha mantıklı olur yardımcı olursanız sevinirim
Hocam eski klavyeyi satıp üstüne 50TL ekliyebilirsiniz.Gayet güzel bir klavye bence.Youtubede ses testleri mevcut oradan sesine bakabilirsiniz.

Yasinq1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Yasin Aslan
G213 prodigy
Alloy core rgb
Red switch olarak redragon k552 Red switch e bakabilirsin

Xtyhke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Fırat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam eski klavyeyi satıp üstüne 50TL ekliyebilirsiniz.Gayet güzel bir klavye bence.Youtubede ses testleri mevcut oradan sesine bakabilirsiniz.
eski klavyenin artık ruhuna el fatihi oldu bazı tuşlarındaki ışıklandırma ve w ve space tuşunda tutukluk yapıyor ama satmayı denerim

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
eski klavyenin artık ruhuna el fatihi oldu bazı tuşlarındaki ışıklandırma ve w ve space tuşunda tutukluk yapıyor ama satmayı denerim
Hocam modelini yazar mısınız? Modeli iyise arızalı olarak en az bi 150'ye gider bence.

Xtyhke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Fırat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rampage bin yeni çıkardı bi red switch mekanik klavye var 230 tl deri bilek destekli o alınır mı sizce rampage olduğu için ne yalan söyleyeyim bi ön yargım var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam modelini yazar mısınız? Modeli iyise arızalı olarak en az bi 150'ye gider bence.
gamepower warlock blue switch

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Rampage bin yeni çıkardı bi red switch mekanik klavye var 230 TL deri bilek destekli o alınır mı sizce rampage olduğu için ne yalan söyleyeyim bi ön yargım var

100TL'ye gider o hocam.Satarken ilana tuş sıkıntılı yazın,alan yaptırır.

Rampage bin yeni çıkardı bi red switch mekanik klavye var 230 TL deri bilek destekli o alınır mı sizce rampage olduğu için ne yalan söyleyeyim bi ön yargım var

Adını veya linkini atabilir misiniz?

wass

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Kayra
İlgilendiği Kategoriler
HipHop
Twitter
wass015
Discord
wass#0315
Kanka laptop klavyesi gibi klavyeler var, çok güzel ve aşırı derecede hafif. Ama tepki süreleri vs. mekanik klavyeleri aratır.

Örnek:

Xtyhke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Fırat
100TL'ye gider o hocam.Satarken ilana tuş sıkıntılı yazın,alan yaptırır.

Adını veya linkini atabilir misiniz?

Kanka laptop klavyesi gibi klavyeler var, çok güzel ve aşırı derecede hafif. Ama tepki süreleri vs. mekanik klavyeleri aratır.

Örnek:

klavyeler güzel ama bu tarz klavyelerin tuşları bana nedense tuhaf geliyor bende de laptop var ama bir türlü linkteki tarzdaki klavylere alışamadım

wass

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Kayra
İlgilendiği Kategoriler
HipHop
Twitter
wass015
Discord
wass#0315

klavyeler güzel ama bu tarz klavyelerin tuşları bana nedense tuhaf geliyor bende de laptop var ama bir türlü linkteki tarzdaki klavylere alışamadım
Kanka birçok laptop'ta böyle, hem hafif ve kullanışlı oluyor hemde göze sade geliyor. Ben çok seviyorum bu tarz klavyeleri.

Ozmanya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
706
İsim
Ozan

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23
G213 almayın, sorunlu bir klavye. Tuş basmama ve keycaplerden ışık sızma sorunu var.
Bunlardan birini alın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,550
Üyeler
161,086
Son üye
cılbırtom
Top Bottom