Sessiz klavye istiyorsan mekanik klavye almamalısın. Kaliteli membran klavye işini görür. Razer'ın bu klavyesini tavsiye edebilirim, en güzel özelliği her tuşa istediğin gibi renk atayarak özelleştirebiliyorsun bir çok renk modu mevcut çok şık klavye.Sessiz klavye lazım bütçe 3000civarı
steelseries'in eski bir modeli vardı.Sahibinden sitesinden bulabilirsiniz.Apex 350 modeliydi sanırımmerhabalar, aynı laptop klavyesi gibi dümdüz tuşları olan bir klavye arıyorum bahsettiğim gibi bir model mevcut mudur acaba?
merhabalar, aynı laptop klavyesi gibi dümdüz tuşları olan bir klavye arıyorum bahsettiğim gibi bir model mevcut mudur acaba?
Var. HP bir modeldi. Bi göz atın çok sessizmerhabalar, aynı laptop klavyesi gibi dümdüz tuşları olan bir klavye arıyorum bahsettiğim gibi bir model mevcut mudur acaba?
hp pavilion 600 kablosuz klavye bahsettiğiniz ürün bu mudur hocam? bu olmasa bile fiyatı iyiymiş yorumları da okudum beğenmişler hissiyat vesaireVar. HP bir modeldi. Bi göz atın çok sessiz
Evet bu. Beyaz rengini kullandım. Gerçekten sessiz ve laptop klavye fonksiyonu varhp pavilion 600 kablosuz klavye bahsettiğiniz ürün bu mudur hocam? bu olmasa bile fiyatı iyiymiş yorumları da okudum beğenmişler hissiyat vesaire