Neler Yeni

Öneri Sessiz mekanik olmayan klavye

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,162
İsim
Musa
Büyük ihtimalle arkadaş mekanik klavyelerin hepsini sesli sanıyor yani genelde türklerin aklına mekanik klavye diyince blue switch sesi gelir.
Evet maalesef öyle bir algı var

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
Saberde çok pahalılaştı :(
A9B2C9EA-03D8-46A3-B098-43E7D3F3C909.png

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Kardeşim sen sanırım sesli olmasın ve mekanik olmasın demenden anladığıma göre mekanik klavyelerin hepsini sesli sanıyorsun, durum öyle değil.
Bu mekanik klavyelerin her birinde farklı switchler vardır, mesela blue red black green gibi, senin istediğin red switch. Zaten genelde oyun içinde red switch tercih edilir, hem sessiz hem tepkime süresi daha kısa hemde basış kuvveti daha düşük. Önerdiğim klavye,
RGB ve RED switch bir klavye, ışıkları gerçekten gayet iyi tam bir RGB klavye.

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Ahmet Nalburoğlu
saber aldım gayet güzel çok ses de çıkarmıyor red switch i
sadece ufak bir yay sesi var onuda anlamak için uğraşman gerekiyor kulaklık takılıyken zaten anlamazsın o sesi

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya
Kardeşim sen sanırım sesli olmasın ve mekanik olmasın demenden anladığıma göre mekanik klavyelerin hepsini sesli sanıyorsun, durum öyle değil.
Bu mekanik klavyelerin her birinde farklı switchler vardır, mesela blue red black green gibi, senin istediğin red switch. Zaten genelde oyun içinde red switch tercih edilir, hem sessiz hem tepkime süresi daha kısa hemde basış kuvveti daha düşük. Önerdiğim klavye,
RGB ve RED switch bir klavye, ışıkları gerçekten gayet iyi tam bir RGB klavye.
knk adam MEKANİK İSTEMİYOR olum emlakçı mısın pazarcı mı gamepower mu kadr zorlamıyor aqa

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya
valla 3 seçenek var önünüzde hocam hyperx alloy core,razer cynosa lite ve g213 prodigy ben hyperx ile logıtech arasında kaldım ama galiba benim tercihim g213 olurdu çünkü gaming membran yani tuşar tepeli şişik batarya gibi düşünün bence g213

Looper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,839
İsim
Ege
valla 3 seçenek var önünüzde hocam hyperx alloy core,razer cynosa lite ve g213 prodigy ben hyperx ile logıtech arasında kaldım ama galiba benim tercihim g213 olurdu çünkü gaming membran yani tuşar tepeli şişik batarya gibi düşünün bence g213
Kendim kullanıyorum evet g213 hakkında soru varsa alabilirim.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
knk adam MEKANİK İSTEMİYOR olum emlakçı mısın pazarcı mı gamepower mu kadr zorlamıyor aqa
Olum o fiyata mekanik almıyorsa ben üzülürüm membran o fiyata güzel olmazki

Top Bottom