Neler Yeni

Çözüldü✓ Sessiz Membran Klavye önerisi Bilek destekli

Swers08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Orhan Yılmaz
Bütçe
700
şuan 500 tl
mekanik istemiyorum en sesiz kırmızı swicth dahi benim için çok sesli sessiz ve beni üzmeyecek membran klavye almayı düşünüyorum daha iyi önerilere açığım genelde bu önerilmiş
Mesaj otomatik birleştirildi:

şuan 500 TL
mekanik istemiyorum en sesiz kırmızı swicth dahi benim için çok sesli sessiz ve beni üzmeyecek membran klavye almayı düşünüyorum daha iyi önerilere açığım genelde bu önerilmiş
MSI GK30 COMBO SETİ iade ettim yerden yüksekliği çok fazla ve basış hissi kötüydü ekstradan esc tuşu kırık geldi .

mm33

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
Mert Otacı

CemBerat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Cem Berat
G213 kullanıyorum bilek desteği çok yeterli değil ve çok sessiz de değil.

Alihanarr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Alihan Arı

louis bloom

80+ Silver
şuan 500 TL

MSI GK30 COMBO SETİ iade ettim yerden yüksekliği çok fazla ve basış hissi kötüydü ekstradan esc tuşu kırık geldi .
attigin klavyenin pro xt versiyonunu kullaniyorum sessiz ve baya kaliyeli sahsen aralarindaki tek fark rgb yonetimi farkli xt de tek tus rgb ataniyor bunda bolge bolge

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Pek anlamıyorum ama G213 diyeceğim iyi bir klavye genel olarak öyle biliyorum.
@Perfectshot06 hocam yardım edebilir sanırım.

Swers08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Orhan Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
attigin klavyenin pro xt versiyonunu kullaniyorum sessiz ve baya kaliyeli sahsen aralarindaki tek fark rgb yonetimi farkli xt de tek tus rgb ataniyor bunda bolge bolge
Hocam mausta aynı marka almak istiyorum corsair mauslar nasıldır birde bu beni pişman etmez değilmi idare eder diye k30 kombo aldım pişman oldum bozuk çıktı zaten .

bilek desteği ve renkleri çok güzel
640 lira bütçemi biraz aşıyor hocam razer ürün hiç kullanmadım g213 ve corsairden dahamı iyidir bilginiz varmı bu konuda

louis bloom

80+ Silver
Hocam mausta aynı marka almak istiyorum corsair mauslar nasıldır birde bu beni pişman etmez değilmi idare eder diye k30 kombo aldım pişman oldum bozuk çıktı zaten .
bende tum ekipmanlari corsair cektim hepsini. mouse olarak corsair m65 rgb elite kullaniyorum o da 10 numara pisman olmazsin

Swers08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Orhan Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
G213 kullanıyorum bilek desteği çok yeterli değil ve çok sessiz de değil.
Bir süre sonra zor basma hissi veriyor diyorlar doğrumu / sessiz değilse eliyorum onu ozaman

Sağol hocam sesinden ve kronik sorunlarından dolayı bundan vazgeçtim eledim .

bende tum ekipmanlari corsair cektim hepsini. mouse olarak corsair m65 rgb elite kullaniyorum o da 10 numara pisman olmazsin
Benimde gözüme bu çarpmıştı https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...ah-optik-kablolu-oyuncu-fiyati,520308653.html / klavye razerle iksinini arasındayım şuan başkada membran olup iyi olan klavye yok sanırım .

cr4ck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
868
İsim
Doğukan
G213 tuşları sorunlu diye biliyorum. Şahsen 2 yıl kadar kullandım, ctrl tuşuna şu an çok sert basılıyor.

Swers08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Orhan Yılmaz
G213 tuşları sorunlu diye biliyorum. Şahsen 2 yıl kadar kullandım, ctrl tuşuna şu an çok sert basılıyor.
Ondan ötürü vazgeçtim hocam ondan corsair yada razer / razer hiç kullanmadım güzel görünüyor ama pahalı bir tık

Alihanarr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Alihan Arı

640 lira bütçemi biraz aşıyor hocam razer ürün hiç kullanmadım g213 ve corsairden dahamı iyidir bilginiz varmı bu konuda
açık konuşayım bi arkadaşımda kullanmıştım ondan beridir almaya çalışıyorum incelemeleri vs çok hoşuma gitmişti ama tamamen kişinin keyfine kalan bir olay. İmkanın varsa mutlaka almadan önce çevrende ya da bilgisayarcılarda belki internet kafelerde denemelisin. Bu model deneyip ilgimi çekebilmiş bir model

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,874
Üyeler
162,076
Son üye
Alogend
Top Bottom