Neler Yeni

Çözüldü✓ Sessiz Membran Klavye önerisi Bilek destekli

Swers08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Orhan Yılmaz
açık konuşayım bi arkadaşımda kullanmıştım ondan beridir almaya çalışıyorum incelemeleri vs çok hoşuma gitmişti ama tamamen kişinin keyfine kalan bir olay. İmkanın varsa mutlaka almadan önce çevrende ya da bilgisayarcılarda belki internet kafelerde denemelisin. Bu model deneyip ilgimi çekebilmiş bir model
K55 için diyorsunuz doğrudur değilmi hocam alacağım sanırım bu akşam iade ederim en kötü burası küçük bir şehir ve teknosa vatan gibi yerler mevcut değil deneme şansım yok maalesef .
Mesaj otomatik birleştirildi:

Redragon K512 Shiva
Hocam iyi görünüyor incelemelerine ve kullanım detaylarına bakmak lazım sizde mevcutmu ürün acaba ?

Alihanarr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Alihan Arı
K55 için diyorsunuz doğrudur değilmi hocam alacağım sanırım bu akşam iade ederim en kötü burası küçük bir şehir ve teknosa vatan gibi yerler mevcut değil deneme şansım yok maalesef .

Hocam iyi görünüyor incelemelerine ve kullanım detaylarına bakmak lazım sizde mevcutmu ürün acaba ?
Razer ornata v2 için diyorum

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,061
İsim
Oğuz Oğuz

ALADDİN ÇAKICI

80+ Silver

Mini klavye görüşün nedir

miraqa99

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Mirağa
apex 3 indirimlerde 650 tl civarı oluyor cok sessiz değil ama baya hoş sesi var bilek desteği mükemmel. ses kısma tekerleği ve şarkıyı ileri geri ve durdurma olan butonu var. fiyatı biraz tuzlu şuan bütçen varsa ve harbi kalite istiyorsan bence 700tl ye kadar alınır ama üstü asla verilmez. logitec 213 kullandım bunları kıyaslayınca aşırı dandik kalıyor ve bilek desteği yeterli değil
p.s bütcenizi şimdi gördüm aklınızda bulunsun ama bu klavye))

funnymanager

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
The End
k55 pro xt kullanıyorum , sessiz diyenler mekanik kullananlar mekaniğe göre sessiz ama ultra sessiz değil Klavye çok iyi ama çok az ses olsun diyorsan bu sana olmaz.

NightStop

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Egemen Evlimoğlu

Zathien

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Berk
Bende mevcut tek sıkıntısı boşluk tuşu yay çınlaması o da beni yormuyor kulaklık hep takılı olduğu için, yazılımla falan uğraşıyorsan takılabilirsin o duruma onun hariçi hissiyat mıknatıslı bilek desteği rgb gayet yerinde

Swers08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Orhan Yılmaz
Logitech membran güzeldir bizim arkadaşta var memnun.
213 kronik diye birçok sorununu gördüm gözüm korktu incehesapta 10 stok atmışlar ama muhtemelen 420 falan koyarlar onu eledim

Yok hocam blakis büyük istiyorum alan sorunum yok alçak ve büyük tam güzel bi membran

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,061
İsim
Oğuz Oğuz
213 kronik diye birçok sorununu gördüm gözüm korktu incehesapta 10 stok atmışlar ama muhtemelen 420 falan koyarlar onu eledim
valla biizm arkadaşta var deiğim gibi.

Swers08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Orhan Yılmaz
Hyperx alloy core rgb
Güzel görünüyor fakat bilek desteği eksik hocam .

apex 3 indirimlerde 650 TL civarı oluyor cok sessiz değil ama baya hoş sesi var bilek desteği mükemmel. ses kısma tekerleği ve şarkıyı ileri geri ve durdurma olan butonu var. fiyatı biraz tuzlu şuan bütçen varsa ve harbi kalite istiyorsan bence 700tl ye kadar alınır ama üstü asla verilmez. logitec 213 kullandım bunları kıyaslayınca aşırı dandik kalıyor ve bilek desteği yeterli değil
p.s bütcenizi şimdi gördüm aklınızda bulunsun ama bu klavye))
tkl değil düz versiyonu benimde içime siniyor fakat dediğiniz gibi fiyatı biraz tuzlu hocam . sağolun yorumunuz için düşünüyorum hala

k55 pro xt kullanıyorum , sessiz diyenler mekanik kullananlar mekaniğe göre sessiz ama ultra sessiz değil Klavye çok iyi ama çok az ses olsun diyorsan bu sana olmaz.
Anladım zamanla bilek desteğinin soyulduğu sertleştiği söylenmiş tuşların bütçemi artırabilirim böyle olunca durum boşuna para vermek istemiyorum gerçekten kaliteli sessiz mebran klavye istiyorum artık sanırım.

k55 pro aldım ben de 2 3 hafta önce gerçekten çok şık ve kaliteli bi klavye sesi falan da çok güzel ne çok fazla ne de sessiz tok bir sesi var rgb'si doyurucu, alacak olursanız medamarktta fiyatı 530 TL ilk club üyeliğe 50 TL kupon veriyor 480 TL'ye gelmiş olur buradan da alabilirsiniz https://www.mediamarkt.com.tr/tr/pr...5-rgb-pro-türkçe-oyuncu-klavyesi-1216754.html
Verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim düşünüyorum hala biraz uzaklaştım k55 tende ama bakalım

Bende mevcut tek sıkıntısı boşluk tuşu yay çınlaması o da beni yormuyor kulaklık hep takılı olduğu için, yazılımla falan uğraşıyorsan takılabilirsin o duruma onun hariçi hissiyat mıknatıslı bilek desteği rgb gayet yerinde
Ses olarak nasıl acaba ? Malzeme kalitesi

valla biizm arkadaşta var deiğim gibi.
213 modelimi ? giriş seviye membran klavye çokta bişey beklememek lazım

Son düzenleme:
Top Bottom