meselerbari
80+
- Reaksiyon skoru
- 41
Aşağıdaki ürüne sahibim, yeni almıştım ancak dün kasada ençok sesin ondan çıktığını fanlar sessizce takılırken onun gece sessizliğinde beyaz gürültü gibi, hafifiten küçük bir saç kurutma mknesi sesi gibi çıktığını fark ettim, müzik falan açarken fark edilmeeybiliyor ama sessiz çalışmak istediğimde nedende duymak istemiyorum.
Sizce bin lira daha verip şunu mu almalıyım:
Bunun da sessiz çalıştığı ve hatta üzerinde fan kapama tuşunun olduğu yazılıyor ama eğer gerekliyse fan çalışssın tabii ancak daima bir uğultu duymak istemiyorum
Sizce nasıl / hangi güç kaynağı almalıyım?
pcpartpicker sitesinde sistemi listelediğimde tahmini gücün 451w olduğunu yazıyor. 850w abartı mı yoksa 5070 kartlı sistem için ideal mi?
Sizce bin lira daha verip şunu mu almalıyım:
MSI PSU MPG A850G PCIE5 850W 80 PLUS GOLD ACTIVE PFC FULL MODULAR Güç Kaynağı (PSU) : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
MSI PSU MPG A850G PCIE5 850W 80 PLUS GOLD ACTIVE PFC FULL MODULAR Güç Kaynağı (PSU) : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
www.amazon.com.tr
Bunun da sessiz çalıştığı ve hatta üzerinde fan kapama tuşunun olduğu yazılıyor ama eğer gerekliyse fan çalışssın tabii ancak daima bir uğultu duymak istemiyorum
Sizce nasıl / hangi güç kaynağı almalıyım?
pcpartpicker sitesinde sistemi listelediğimde tahmini gücün 451w olduğunu yazıyor. 850w abartı mı yoksa 5070 kartlı sistem için ideal mi?