Çok teşekkür ederim hocam.çok sade ve çok şık olmuş hocam sistem özellikleri nedir
Hocam RGB ışık tüpüm var masaya yanlamasına yerleştiriyordum ama çok fazla ışık karışıklığı ve masa karışıklığı sevmiyorum diye böyle sade bıraktım.Fazla sade sola bi figür falan koysan daha tatlı olur
Sade ve şık olmuş hocam elinize sağlık. bir şey soracağım mousepad dan memnun musunuzHerkese bolca selam. Uzun zamandır hayalim olan bir hobi köşesi yapmak istiyordum. Pek bir şey yok ama ana malzemeleri toparladım en azından.
Nasıl buldunuz? Ekleme yapmak için tavsiyeniz var mıdır?Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Monitörün arkasına led bir aydınlatma yakışır gibi hocam.Herkese bolca selam. Uzun zamandır hayalim olan bir hobi köşesi yapmak istiyordum. Pek bir şey yok ama ana malzemeleri toparladım en azından.
Nasıl buldunuz? Ekleme yapmak için tavsiyeniz var mıdır?Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hocam mousepad Hyperx Pulsefire Mat RGB. Ben normalde bir mousepade bu kadar para vermem diye düşünüyordum. Şu anki fiyatı 900-1000 TL civarı bir şey. Ama işyerindeki arkadaşlar veda için bir hediye almak istediler ben de onlara aldırdım.Sade ve şık olmuş hocam elinize sağlık. bir şey soracağım mousepad dan memnun musunuz
Hocam akşamları vakit buldukça sınava hazırlanıyorum monitör lambasını da o yüzden almıştım. Gece çok gözümü yorar diye düşündüm.Monitörün arkasına led bir aydınlatma yakışır gibi hocam.
tamamdır hocam teşekkürler.Hocam mousepad Hyperx Pulsefire Mat RGB. Ben normalde bir mousepade bu kadar para vermem diye düşünüyordum. Şu anki fiyatı 900-1000 TL civarı bir şey. Ama işyerindeki arkadaşlar veda için bir hediye almak istediler ben de onlara aldırdım.
Ürünü kullanmaya başladıktan sonra o kadar sevdim ki anlatamam. Ürün kalitesi mükemmel. Steelseries ile aynı malzeme kalitesi. Bütçe var ise kesinlikle öneririm.
Sınavda başarılar dilerim hocam. Sınavdan sonra monitörün arkasına ufak beyaz döşerseniz güzel olur gibi duvarda karanlık kalmaz. Tablo öneren arkadaşın dediği gibi tablo da koyabilirsiniz.Hocam akşamları vakit buldukça sınava hazırlanıyorum monitör lambasını da o yüzden almıştım. Gece çok gözümü yorar diye düşündüm.