📸 Setuplarımızı Paylaşıyoruz 📸

hocam ikea masası galiba monitör tutucu mu kullanıyosunuz masayı göçertiyor diyolar
evet hocam daha geçenlerde geldi topladım masayı. north bayou ile sabitledim, bilerek masaya 0 şekilde koydum. göçertme problemi duymadım bide baya bi sağlam. ama tablanın içinde hafif boşluk var belki ağır monitörlerden dolayı öle olmuştur. ben lenovo g24-20 kullanıyom 4kg bişey.
Monitörün bacağı yokmu? Klavyenin arkasına saklanmış gibi duruyorda :)
F80 tutacak saolsun :kekw:

Şu masadan kurtulsam rahatlarım gibi :kekw:

IMG_1052-min.webp

IMG_1053-min.webp

1755155810459.webp

Laptop setup :D

biraz fazlamı siyah olmuş ortam sanki
siyah fazla seviyorum hocam hafif beyaz detaylı bişiler düşünüyorum ama ne koysam bilmiyom ondan önerilere açığım. belki üstteki rafa dekor katana falan olabilir diye düşündüm.

siyah fazla seviyorum hocam hafif beyaz detaylı bişiler düşünüyorum ama ne koysam bilmiyom ondan önerilere açığım. belki üstteki rafa dekor katana falan olabilir diye düşündüm.
Dekor tercihine göre çok güzel olur ama bence bu led şeritler var ya loş ışık veren, onlardan alabilirsin. Bazıları uzaktan kontrol edilebilir oluyor uyguluma ile vs. en sağlamı Govee ve Philips Hue serisi olması lazım. Onlara da bir göz at.

laptopun sol taraf otoban gibi olmuş maşallah
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hari inşallah bütçeniz olursa galahad2 lcd benim kullandığım ama o butcelere cikilirsa hydroshift alınabilir
yok hocam benim bütçe 3 5 lira onlar bizi aşar :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arkadaki 3d baskılı paneller siyah olmasaymış gideri olurmuş duvarın siyahlığı çok boğuyor ortamı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,370
Üyeler
183,417
Son üye
ererdo0
Geri