İşte bu benim adamım F1'ci birini buldum sonundaŞöyle bir tane de ben paylaşayım. Alıntıyı görüntüle
hocam set olarak aldım satıcıdan kasa 9fan ve 480mm sıvı 8500 e geldi ayrıyeten sıvıya 4 fan daha aldım 1200 e 9700 e geldisadece kasa kaça geldi
Işığın bağlantısını atar mısın?
Biz onla tanışıyoruz zaten de onun setupun ekran kartı bile yok ne yazık ki@Mantıklı Kanks Aferim senin çaren bu arkadaş
Evet ya iki monitörü var adamın bir deO 70 binlik setuplar trendyol setup mı da "idare eder" diyorlar bune
zoko father diye bi kasa hocam sıvı darkflash dx480bu kadar büyüklük için iyi fiyat kasanın markası modeli nedir
Kasa normalde bendede yerde duruyordu arada ayaklarımı üstüne koyuyordum rahatlatmaya dkchxb geçen sene sattığım setupda yok yoktu kasa içinde kıl tüy cips çekirdek fıstık falan neler neler ckcjdhbxkasayı masaya taşı bence orda hem çok tozlanır hemde hava akışı sıkıntı olabilir
70 binlik setup ve ekran kartı yok. Ya enflasyondan ben mi fiyat algımı kaybettim yoksa mal mıyımBiz onla tanışıyoruz zaten de onun setupun ekran kartı bile yok ne yazık ki
Bendede ekran kartı giriş seviye kaldı ya ben napayım daha kulaklık mikrofon ek monitör vesaire almam lazım70 binlik setup ve ekran kartı yok. Ya enflasyondan ben mi fiyat algımı kaybettim yoksa mal mıyım
Sol 27 sağ 16 inçSağdaki ve soldaki monitör kaç inç? Sağdaki monitör mü hatta?
Harbi Ya Tam Kafayi Yemelik sey gibi Camaro'su Olup ''Eeeh Iste Simdilik idare ediyoruz Bununlada napalim'' Diyen Elaman Gibi70-80K'lık setup var idare eder falan yazıyorlar deliriyorum