hahaha.abla nolur sevgili ol benle yaz
istemiyorum demiş işte , ne olmasını istiyorsun hocam ? Sal işine bak.Kızı çok sevdiğimi falan söyledim, bana şu şekilde kibarca ilişki istemediğini söyledi. Çok seviyorum kızı ya. Ne diyeyim ne yapayım bilmiyorum.
Alıntıyı görüntüle
Hayır öncesinde konuşmamız var ve bir kaç kere dışarı da çıktık ortak arkadaşlarla vs.Takip bile edilmeyen konuşulmayan birini mi seviyorsun?
İŞşte ne diyeyim? Hiç yoktan arkadaş kalmak istiyorum.istemiyorum demiş işte , ne olmasını istiyorsun hocam ? Sal işine bak.
Hata 1 yakınlaşmak için çaba göstermemişsin. Takip et tek başına dışarı çıkmayı tekli et tavrına göre açılırsın. Platonik bir şekilde açılmak çoğu kadını etkilemez.Hayır öncesinde konuşmamız var ve bir kaç kere dışarı da çıktık ortak arkadaşlarla vs.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İŞşte ne diyeyim? Hiç yoktan arkadaş kalmak istiyorum.
Hocam dediğim gibi takipleşip konuşuyorduk. bir anda takipten çıkardı, ben de okul değiştim. İçimde kalacağına yazayım dedim.Hata 1 yakınlaşmak için çaba göstermemişsin. Takip et tek başına dışarı çıkmayı tekli et tavrına göre açılırsın. Platonik bir şekilde açılmak çoğu kadını etkilemez.
Çıkardı fln o zmn sallla sen önüne bak dostumm söyleyerek iyi yapmışsın hiç söylemeyip ya olsaydı fikrinden kurtulmuşsunHocam dediğim gibi takipleşip konuşuyorduk. bir anda takipten çıkardı, ben de okul değiştim. İçimde kalacağına yazayım dedim.
isteyince geri yaz o zaman yazhahaha.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İlişki istese zatein kabul ederdi direkt ilişki istemiyormuş. Ne diyeceğimi bilmiyorum ya.