Neler Yeni

Sevdiğim kız, bu şekilde reddetti.

thecarlos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Furkan Özlü
kral ne güzel işte gel git arayı sabit bu seviyede tut, illaki gelişir birşeyler ayarı verirsin artık sende özgüvenli ol
Ama kız bir iki hafta önce beni takipten çıkarmıştı. 2 haftadır konuşmuyoruz. Şimdi de açıldım ya. Nasıl tekrar arkadaş olayım.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Fettah Özalp
Ama kız bir iki hafta önce beni takipten çıkarmıştı. 2 haftadır konuşmuyoruz. Şimdi de açıldım ya. Nasıl tekrar arkadaş olayım.
kral bak kendi okulumu düşünerek örnek veriyim, dikkatimi çeken bir kız var ama dikkat yani yeni geldiği için duygu beslemiyorum örnek verme amacında, santranç koridoruna geliyor hep, bende gittim satranç öğrettim buna, çözüm bekleme, çözüm arayacaksın kanzi

thecarlos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Furkan Özlü
Yok sorun yok zaten bir bekletim yoktu zaten sadece içimde kalmasın istedim herkesin kalbi kırılır kusura bakmalik bir durum yok. Arkadaş olmak kalmak isterim. Eger fikrin vs değişirse de her zaman buradayım teşekkürler tekrardan.

Bunu yazdım kıza.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,689
İsim
Selim
Ön yargılı olmak istemem ama zamanında bana da aynı şekilde ilişki istemiyorum lafı söylenmişti ve o günden tam 1 hafta sonra yeni sevgilisi olduğunu öğrendim.
Genelde öyle oluyor ya da yedek listesine girmiş oluyorsun 😁

pekcevik

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,595
İsim
Mert Pekçevik
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayarları
Instagram
pekcevikk
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199142548828/
Discord
bigg papi locsta

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,462
İsim
Sarp Yılmaz
Ön yargılı olmak istemem ama zamanında bana da aynı şekilde ilişki istemiyorum lafı söylenmişti ve o günden tam 1 hafta sonra yeni sevgilisi olduğunu öğrendim.
Genelde öyle olur o lafa sığınırlar dürüstçe senden hoşlanmıyorum yada başkası var demek yerine yok ilişki istemiyorum yok arkadaşımsın falan denir.

Aquamen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
401
İsim
ibrahim demir
iyi biriymiş dua et bize denk gelen sana da gelebilirdi
seni değil ilgini sevecek seni değil verdiğin değeri sevecek bütün ihtiyaçlarını giderdikten sonra seni hiç sevmedim senden kurtulmak istedim deyip başka birine gidecek yanında senin hayallerini duygularını ümitlerini yaşama sevincini alıp gidecek

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Serban Aytekin
Bu saatten sonra hala o kızın peşinde koşarsan sadece üzülürsün , kızın gözünde küçülürsün .İstemeyen biri sen ona iyi davranıp hoş görünmeye çalıştıkça istemeye başlamaz. Maalesef bu şekilde işlemiyor. Tek yol sen kendini geliştirip ( para, vücut , kariyer vs.) değiştikten sonra ( şu anda da gayet iyi olabilirsin ama sonuçta kız şu anki seni beğenmiyor) belki bu kızın radarına düşersin. O durumda da o senle konuşmaya başlar zaten (= yani kızı tamamen unutabilirsin, o gelirse gelir senin gitmenin bir anlamı yok her iki durumda da). O kızın radarına girecek kadar yükseldikten sonra başka alternatiflerin de olacak , o zaman sen onu ister misin? O da başka bi videonun konusu .
Not: lol oynamayın , oynattırmayın ( küçük çocuklar başta olmak üzere)

thecarlos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Furkan Özlü
Arkadaşlar klişe gelecek ama uyuyamıyorum ya. Burada sahil var, hep orada gezerken, birlikte otururken yürürken vs. düşünüyorum ya. Bilmiyorum böyle olmaması gerekiyordu. Çok daha iyi olabilir ya. Ne yapacam bilmiyorum. Allah yardımcım olsun hakkımda hayırlısı olsun ama çok istiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar gerçekten uyuyamıyorum. Düşünmeden duramıyorum. Abi içim el vermiyor ne yapayım düşünüyorum arkadaşlar ya Allah kimseyi düşürmesin. Ya bir kaç kere kız arkadaşım oldu ama çocukluk şeyimiydi bilmiyorum ben hiç böyle olmadım. Aklımdan çıkmıyor. Çok kötüyüm.

Son düzenleme:

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Fettah Özalp
Arkadaşlar klişe gelecek ama uyuyamıyorum ya. Burada sahil var, hep orada gezerken, birlikte otururken yürürken vs. düşünüyorum ya. Bilmiyorum böyle olmaması gerekiyordu. Çok daha iyi olabilir ya. Ne yapacam bilmiyorum. Allah yardımcım olsun hakkımda hayırlısı olsun ama çok istiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar gerçekten uyuyamıyorum. Düşünmeden duramıyorum. Abi içim el vermiyor ne yapayım düşünüyorum arkadaşlar ya Allah kimseyi düşürmesin. Ya bir kaç kere kız arkadaşım oldu ama çocukluk şeyimiydi bilmiyorum ben hiç böyle olmadım. Aklımdan çıkmıyor. Çok kötüyüm.
Bizde yaşadık kanka onları, onurun incilir kalbin kırılır ama yapacak bir şey yok. Güçlü olman lazım. Kendini kızın yerine koy, daha samimi bile olmadığı birisini kaybettiği için depresyona giriyor. Ben kız olsam bunu 12 13 yaşında ortaokula giden bebeler yapıyor derdim. Bizde yaşadık ama gelip geçici kral bunlar, bende aylardır uyuyamadım. Ama git mesela geceleri PC oyna, veya kafenin birinde otur tek başına kafanı dağıtacak bir şey yap. Onu düşünme demiyorum, git otur bankın birine düşün onu saatlerce, her gün tekrarla bunu. Sende farkına varacaksın hataların nerde olduğunu, ve ister istemez çözüm yoluda bulmuş olacaksınız. You dont born like this
Stay hard

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,238
Üyeler
161,256
Son üye
huseyinbaykal
Top Bottom