Sevdiğim kız var ama nasıl konu açacağımı bilmiyorum

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
boş şeyleri okumam, benim zamanım değerli.
Kardeşim cevap vermiyim vermiyim dedim de zamanın önemliyse bu kadar sana burda fikrini zorla soran yok yazma git bak başka konuya zorla mı duruyorsun burda sanırsam sadece "s*x" adı altında olan şeylere değerli vaktini harcıyorsunda burası +18 film izleme mekanı değil istersen oralara bak bide...

Zaten ilk mesajından belli zaten. Uğraşmaya değmez ama alttada kalmam.

Aynı şekilde hocam ama işte ne diyelim kendi kendine yazsın ben bilerek ilk mesajını ondan yanıtlama gereği bile duymadım :D

Kardeşim cevap vermiyim vermiyim dedim de zamanın önemliyse bu kadar sana burda fikrini zorla soran yok yazma git bak başka konuya zorla mı duruyorsun burda sanırsam sadece "s*x" adı altında olan şeylere değerli vaktini harcıyorsunda burası +18 film izleme mekanı değil istersen oralara bak bide...

Aynı şekilde hocam ama işte ne diyelim kendi kendine yazsın ben bilerek ilk mesajını ondan yanıtlama gereği bile duymadım :D
Sizin yaptığınızda mantıklı hocam aslında. Olsun yinede bazılarına ağzının payını vermek lazım.

Sizin yaptığınızda mantıklı hocam aslında. Olsun yinede bazılarına ağzının payını vermek lazım.
Yok hocam bende normalde sizin gibiyimdir de sırf burası forum platformu diye bide akşam akşam kafa şişirmeye gerek yok diye yazmadım yoksa yazılcak çok şey varda işte

Yok hocam bende normalde sizin gibiyimdir de sırf burası forum platformu diye bide akşam akşam kafa şişirmeye gerek yok diye yazmadım yoksa yazılcak çok şey varda işte
Kesinlikle hocam bende elimde geldiğince düzgün bir uslupla yazıyorum zaten. Bende bulaşmicaktımda yardımcı olmicaksa burda işi ne.

Kesinlikle hocam bende elimde geldiğince düzgün bir uslupla yazıyorum zaten. Bende bulaşmicaktımda yardımcı olmicaksa burda işi ne.
İşte diyorum ya mesaj kasmak olsun millete salça olmak olsun böyle şeylerden sarj oluyorlar fakat dediğim gibi herşeyi "s*x" gördüğünden konuları okumaya bile fırsatı yok sanırsam ama tekrar diyorum burası +18 film içerik platformu değil :D

haklısınız sizinle hiç konuşmamalıydım yazdığım her şeyi unutun iyi günler.

Hocam bence mesaj bırakma işleri çok yaş ya. Yüz yüze söylemeye cesareti yok gibisinden düşünebilir bence.

O zaman çalıştığı yerin çıkışında bekleyecek. Yapacak bir şey yok.

O zaman çalıştığı yerin çıkışında bekleyecek. Yapacak bir şey yok.

Denesin bi bakalım.

İşte aynen ya öyle yapıcam yada dediğim gibi markette geçen gün ben içerdeyken palet çekmeye çalışıyordu bir kaç ürün düşürdü öyle bi an tekrar denk gelirse yardımcı olucam öyle konu açılır teşekkür eder vb gibi yada direkt dediğiniz gibi çıkış saatini denk getirip konuşmayı denicem ama her gün farklı vardiyalı çalışıyor

İşte aynen ya öyle yapıcam yada dediğim gibi markette geçen gün ben içerdeyken palet çekmeye çalışıyordu bir kaç ürün düşürdü öyle bi an tekrar denk gelirse yardımcı olucam öyle konu açılır teşekkür eder vb gibi yada direkt dediğiniz gibi çıkış saatini denk getirip konuşmayı denicem ama her gün farklı vardiyalı çalışıyor
Anladım hocam kolay gelsin. :D Farklı vardiya derken her gün başka saatte mi geliyor?

Selamünaleyküm cümleten iyi sosyaller, sevdiğim bir kız var fakat şöyle geçen sene askerden geldiğimde en son denk gelmiştim mağazada kasiyerlik yapıyordu fakat ertesi gün konuşacağım diye gittim bulamadım sanırım tam sezon sonu son gün çalıştı işten çıktı bir daha da denk gelemedim :/ şimdi orada yine çalışıyor gidip konuşayım diyorum hatta saçma sapan şeyler alıp çıkıyorum devamlı :D ama arkada kasada insanlar olduğundan o an 15-20 saniyede neden konu açıp konuşurum ayak üstü ya da ne lafı atarım bilemedim normalde dışarıda olsa heyecanlanıp böyle bu kadar düşünmem ama şu ankitlenmiş durumdayım ayrıca en son 2 sene önce ayrıldım 3 senelik ilişkim vardı ve bu beni ciddi olarak bu işlerden uzaklaştırdı artık aşk ile ilgili hiçbir şeyle ilgilenmiyordum takmıyordum şu anda da mesela bir tarafım oraya doğru gidiyor diğer tarafım gitme boş ver gene aynı olacak değmez salla aşk işlerini işine gücüne odaklan diyor ne yapacağım bilmiyorum, şu an o kızın adını öğrenmeye uğraşıyorum ama o girişimimde boşa çıktı :D çünkü fişlerde isimlerde soy isim gibi sansürlüymüş kasiyer adları ondan boşa çıktı o taktikte ne yapacağım bilmiyorum yaş olmuş 23 benden küçükler veya büyüklerim abi ya da kardeşim ne işin var böyle şeylerle git direkt konuş dicekte kasada olduğundan bu yaşta şaklaban olduk vallahi arkam kalabalık diyecek o kısa saniyede bir şey bulamadım daha :D var mı yardımcı olabilecek şimdiden teşekkürler.
hocam direkt gidip konuşun niyetinizi belli edin
-erkek arkadaşım var. derse yolunuza bakın yoksa kahve teklif edin

Anladım hocam kolay gelsin. :D Farklı vardiya derken her gün başka saatte mi geliyor?

Evet hocam farklı saatlerde geliyor mesela cmt günü akşamda ordaydı dün ben o niyetle akşam orda nasılsa diye akşam markete gittim bişeyler almaya fakat yoktu bazen sabahçı bazen akşamcı oluyor sanırsm

hocam direkt gidip konuşun niyetinizi belli edin
-erkek arkadaşım var. derse yolunuza bakın yoksa kahve teklif edin

Öyle direkt daha ilk görüşte söylesem hiç inandırıcı olmaz ki şahsen ben olsam beni takılmalık düşünüyor görünüşümü beğendi sadece diye düşünür bence yanlış mı düşünüyorum daha 1-2 kere denk geldim çünkü henüz

Evet hocam farklı saatlerde geliyor mesela cmt günü akşamda ordaydı dün ben o niyetle akşam orda nasılsa diye akşam markete gittim bişeyler almaya fakat yoktu bazen sabahçı bazen akşamcı oluyor sanırsm

Öyle direkt daha ilk görüşte söylesem hiç inandırıcı olmaz ki şahsen ben olsam beni takılmalık düşünüyor görünüşümü beğendi sadece diye düşünür bence yanlış mı düşünüyorum daha 1-2 kere denk geldim çünkü henüz
O zaman onların içinde başka bir vardiya sistemi olabilir hocam. İllaki denk gelirisiniz.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,238
Üyeler
183,535
Son üye
mvltdmr19
Geri