Yetimokşayan
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 12
- İsim
- Özgür Şen
Arkadaşlar proje imamhatip lisesinde 10. Sınıf öğrencisiyim başta şunu belirteyim okulda kız erkek sınıfları ayrı ve teneffüslerde konuşmak biraz sıkıntı ama okuldan çok fazla sevgili olan var dışarda sorun olmuyor.Geçen sene bizim şuanki 10 lardan bi kız sevdim o da bana hoşlantı duyuyordu ama pat diye seni seviyorum yazdım reddetti normal olarak.Şimdi 4-5 ay önce ben 9 ken instadan bi flörtüm vardı kız eski okuduğum kolejde 8. Sınıftı.Konuşuyorduk cevap veriyordu ama zorla konuşuyormuş gibi biraz sert ve soğuktu.Sonra bu beni takip çıkmış ve çıkartmış ben de neden çıkardın demiştim elim çarptı demişti görüldü atmıştım şuan okul açılalı 1.5 ay oldu ve kız 2. haftada bana istek attı 2-3 gün bekletip gt yaptım.Başta bizim okulda olduğunu farketmemiştim onu başka bi kız sanmıştım ama hoşlanmaya başlamıştım o zamandan.Takipleştikten 4 gün fln sonra st attım benim fotomdu st beğendi , 2 gün önce akşam bidaha attım beğenirse yazayım diye sabahına baktı ve beğenmedi ama üst üste abaza gibi olur diye düşünmüş de olabilir.O en son 2 hafta önce st attı ben de bizim okulda olduğunu bilmiyordum daha, beğenmedim styi en son bi cuma not attı çok sık ta st atmıyor ve bizim okuldaki piçler 11 ler dahi kıza düşen abazalar var belki 1-2 yazan olmuştur.Kızın ego yapmasından korkuyorum acele edeyim diyorum ama direk dm girmek de sıkıntı st fln yanıtlarsın hani.Çevreme göre bende 7/10 bir erkeğim yakışıklıyım övünme amaçlı söylemiyorum aklınızda fikir oluşsun diye.Teneffüslerde ara ara bakışıyoruz bi bugün bakmadı pek.Sizce ne yapayım st mi bekleyim yazayım mı direkt ?