Neler Yeni

Sevdiğim kıza açılmalımıyım

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Emir
bu arada ortak bi kız arkadaşınız varsa onunla sohbet et ona anlat durumu o da hoşlandığın kıza söylesin üçünüz sohbet edin ordan işi yürütürsün
Onun samimi bir arkadaşı var ama benim aram onunla iyi değil yani hiç muhabbetimiz olmadı ama bizim sınıfta bi erkek var o onun arkadaşıyla samimi oradan bir bağlantı kurabilirmiyim acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:

işin şakası bir yana sohbet etmeye çalışacan direkt açılırsan red yersin
İlkinde sohbetin dozunu biraz fazla kaçırdım surekli konusmaya çalıştım kız biraz uzaklaştı bunda nasıl bişey yapmalıyım bide nasıl çekici durabilirm (kilolu,çirkin) birisiyim ne yapmam gerek

Sagopa Kajmer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Selim Kozan
Onun samimi bir arkadaşı var ama benim aram onunla iyi değil yani hiç muhabbetimiz olmadı ama bizim sınıfta bi erkek var o onun arkadaşıyla samimi oradan bir bağlantı kurabilirmiyim acaba
onların üçü kesin sırada sohbet ediyolardır çocukla yakınsan ona anlat meseleyi insansa anlayış gösterir

yigit_0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
musa akın

İlkinde sohbetin dozunu biraz fazla kaçırdım surekli konusmaya çalıştım kız biraz uzaklaştı bunda nasıl bişey yapmalıyım bide nasıl çekici durabilirm (kilolu,çirkin) birisiyim ne yapmam gerek
Git kizdan red ye sonra gyme baslarsin

Sagopa Kajmer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Selim Kozan

Rulep

80+ Gold
kiloyu vereceksin ama kız için değil sağlığın için kızın olması motivasyon olur o ayrı mesela çirkin olduğunu düşünüyorsan saç sakal modeli değiştir sivilce varsa krem falan. muhabbete gelirsek uzaklaştıysa nasıl olur bilmiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Emir
dostum valla ben kimleri kimlerle gördüm için temiz ise iş yürür bence

Sinoftaki eski arkadaşlarım bana zeki diyor duygusal diyor harbidende oyle birisiyim bunu kiza soylemeden gostersem nasıl olur sizce

Git kizdan red ye sonra gyme baslarsin
Gym e gittim hamlamışım 1 hafta kollarımı açamadım put gibi kaldım

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Emir
kiloyu vereceksin ama kız için değil sağlığın için kızın olması motivasyon olur o ayrı mesela çirkin olduğunu düşünüyorsan saç sakal modeli değiştir sivilce varsa krem falan. muhabbete gelirsek uzaklaştıysa nasıl olur bilmiyorum
Önce mutlu olmam lazım stresten saçlarım dökülüyor bu arada kolesterol var bende : (

hiç bişey yapma her zamanki sen nasılsan o adam ol sadece yaptıkların şeylerde aşırıya kaçma yeter
Sınıfta genelde kafamı sıraya koyar yatarım genel olarak bu biraz değişiklik gerek

Sagopa Kajmer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Selim Kozan
Önce mutlu olmam lazım stresten saçlarım dökülüyor bu arada kolesterol var bende : (

Sınıfta genelde kafamı sıraya koyar yatarım genel olarak bu biraz değişiklik gerek
yakın arkadaşınla birlikte takıl yada kızın senin yanına gelmesi için bi bahane bul

Top Bottom