Neler Yeni

Sevdiğim kıza geri dönmeli miyim

Umut0526

80+ Silver
ımmmmmm
nasıl anlatsam bilemedim
-bence-
kalben hissettiğin bir duygu
ondan başka bir şey düşünemez oluyorsun
hep yanında olsun istiyorsun
seviyorsun ya
eğer gerçek bir aşksa
her şeyden çok seviyorsun..
değişik
kalbinin ritmi değişiyor
sende değişiyorsun
birinin seninle olduğunu, senin için atan bir kalbin var olduğunu hissediyorsun
kimse seni dinlemediğinde o seni dinliyor
kimse seni anlamadığında o seni anlıyor
yanında saçmalamaktan korkmadığın
her şeye rağmen seni sevdiğini bildiğin
yolundaki yoldaşın
tek sırdaşın
ruh ikizin
sevdiceğin
...
(kendi tanımlarımla kısaca böyle)
bu anlattıklarım bazılarına saçma gelecek "lan bu yaşta ne sevgisi", "sevgiliyle kafayı bozmuş çocuk qwe" falan diyeceksiniz. ama gün gelecek sizde anlayacaksınız.
ben olsam anonim ortamdan kıza bir söverim neyse
Mesaj otomatik birleştirildi:

aşka inanmam ha benim deidğimi dikkate alma

hocam şimdi ben aşka inanmıyorum da bu aşk nasıl bir şey
işte aşk dediğin bu aşık olan 2 insandan anlarsın

ben olsam anonim ortamdan kıza bir söverim neyse

aşka inanmam ha benim deidğimi dikkate alma

hocam şimdi ben aşka inanmıyorum da bu aşk nasıl bir şey
bu aşk dediğin
sevdiğin
kendinden fazla sevdiğin
onun için ölebileceğin
hayat arkadaşın
onu herşeyden daha çok sevdiğin
karşılıklı sevgi kısacası

aşk dediğin bu ama her aşık olduğun onun iyi kalpli olduğunu göstermez

işte aşk dediğin bu aşık olan 2 insandan anlarsın

bu aşk dediğin
sevdiğin
kendinden fazla sevdiğin
onun için ölebileceğin
hayat arkadaşın
onu herşeyden daha çok sevdiğin
karşılıklı sevgi kısacası

aşk dediğin bu ama her aşık olduğun onun iyi kalpli olduğunu göstermez
bilmem anlatabildim mi

Son düzenleme:
  • Muhteşem
Reaksiyonlar: LvdR

KTimur

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Sana hakaret eden, küçümseyen birisine neden tekrar dönmeye çalışıyorsun? Kendine saygın yok mu?

Rüyanda görmen ona geri dönmen için bir sebep değil. Sana hakaret eden, küçümseyen birine tekrar kendini fark ettirmeye çalışmak o kişinin gözündeki yerini yükseltmez aksine daha düşürür. Aşk, meşk, keşk vesaire bunlar gelip geçici o kişiyi 1 sene sonra hatırlamayacakken sana yaptıklarına ona tekrar gitmeyi düşünüyorsan kendine saygın kalmamış demektir.

Kısaca bir şiir dizeleri ile cevap vereyim sana,
''Sana kapanan kapıyı bir daha çalma.
Kapanan kapıyı acizler çalar.''

Umut0526

80+ Silver
Sana hakaret eden, küçümseyen birisine neden tekrar dönmeye çalışıyorsun? Kendine saygın yok mu?

Rüyanda görmen ona geri dönmen için bir sebep değil. Sana hakaret eden, küçümseyen birine tekrar kendini fark ettirmeye çalışmak o kişinin gözündeki yerini yükseltmez aksine daha düşürür. Aşk, meşk, keşk vesaire bunlar gelip geçici o kişiyi 1 sene sonra hatırlamayacakken sana yaptıklarına ona tekrar gitmeyi düşünüyorsan kendine saygın kalmamış demektir.

Kısaca bir şiir dizeleri ile cevap vereyim sana,
''Sana kapanan kapıyı bir daha çalma.
Kapanan kapıyı acizler çalar.''
saol teşekkür ederim çoktan vazgeçtim dönmeyeceğim ona

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Merhaba bir kursa gitmiştim birkaç ay önce, orada bir kıza aşık oldum günler geçti ve ben kıza açılmadım. Kursta geziler oldu ben birkaç tanesine gittim. Sınıfa farklı bir kız geldi onunla tartıştık tartıştığım kızda sevdiğim kızla kanka oldular ve aşık olduğum kız bana sen nasıl olur da benim kankama bulaşırsın falan demeye başladı (kısa kestim yoksa olaylar çok uzun) Sonra olaylar bitti. Aşık olduğum kız bana sert davranmaya filan başladı.(Hoca yabancı küfürden anlamadı) kız bana hakaretler etmeye başladı benim de umurumda olmadı gittikçe kız bana hakaret etti sonra ben tatile çıkacaktım (normalde kurs devam ediyor ben yarısında bıraktım kursu tatil için) sınıfın haberi yok benim gideceğimden. Benim kurstan ayrılmama son 10 dakika kala kız bana çok ağır hakaret etti (Uyarı alırım diye yazmadım). Kurs bitti. Biteli birkaç ay oldu. Artık kız umrumda değildi ta ki bugüne kadar. Dün rüyamda Aşık olduğum kızı ve bizim siteden birkaç kişi vardı aşık olduğum kıza ben seni seviyorum sana aşığım senden hoşlanıyorum dedim bu 3 cümleyi dedim. Kızda yanlış hatırlamıyorsam bana hehe dedi. Sonra da uyandım. Şimdi ne yapmalıyım kıza geri mi dönmeliyim. Yoksa burada bitsin mi @Emydn10
Bu @Emydn10 playboy falan mı? :D

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
bana mı dedin playboy diye

peki senin hikayen neydi
Benim hala devam ediyor. Açıkçası çok uzun. Eski konumu bulursam atıcam linkini :)

Benim hala devam ediyor. Açıkçası çok uzun. Eski konumu bulursam atıcam linkini :)
1614704594442.png

Umut0526

80+ Silver
  • Beğen
Reaksiyonlar: Ciri

leaker001

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Mehmet uygur
Merhaba bir kursa gitmiştim birkaç ay önce, orada bir kıza aşık oldum günler geçti ve ben kıza açılmadım. Kursta geziler oldu ben birkaç tanesine gittim. Sınıfa farklı bir kız geldi onunla tartıştık tartıştığım kızda sevdiğim kızla kanka oldular ve aşık olduğum kız bana sen nasıl olur da benim kankama bulaşırsın falan demeye başladı (kısa kestim yoksa olaylar çok uzun) Sonra olaylar bitti. Aşık olduğum kız bana sert davranmaya filan başladı.(Hoca yabancı küfürden anlamadı) kız bana hakaretler etmeye başladı benim de umurumda olmadı gittikçe kız bana hakaret etti sonra ben tatile çıkacaktım (normalde kurs devam ediyor ben yarısında bıraktım kursu tatil için) sınıfın haberi yok benim gideceğimden. Benim kurstan ayrılmama son 10 dakika kala kız bana çok ağır hakaret etti (Uyarı alırım diye yazmadım). Kurs bitti. Biteli birkaç ay oldu. Artık kız umrumda değildi ta ki bugüne kadar. Dün rüyamda Aşık olduğum kızı ve bizim siteden birkaç kişi vardı aşık olduğum kıza ben seni seviyorum sana aşığım senden hoşlanıyorum dedim bu 3 cümleyi dedim. Kızda yanlış hatırlamıyorsam bana hehe dedi. Sonra da uyandım. Şimdi ne yapmalıyım kıza geri mi dönmeliyim. Yoksa burada bitsin mi @Emydn10
olm hakaret etmiş sövmüş ben olsam bende söver geçerdim

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Harcanıyorsun Umut.
Sana önerim kendi yolundan şaşma.

Umut0526

80+ Silver
olm hakaret etmiş sövmüş ben olsam bende söver geçerdim
Harcanıyorsun Umut.
Hocam uzaklaşın o kızdan.
işte ama insan sevince eli ayağı tutulup kalıyor

Harcanıyorsun Umut.
zaten kurs da biteli aylar oldu kızın watsap profil fotosuna bakıp ağlamaklı oluyorum

VitoScaletta

80+ Gold
dünyanın en itici kişisiymiş ayrıca seni sevseydi öyle küfür edemezdi ama belli ki senden nefret ediyor sal bi anlık hevestir geçer

Top Bottom