Neler Yeni

Sevdiğim kıza geri dönmeli miyim

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
evet baya taktım kızı kafaya ama o beni düşünmediği ve umursamadığı için geri dönmeyeceğim saol teşekkür ederim
Seni düşünmüyor olabilir normal bir şey. Ama eğer sana hakaret ediyorsa sen onu sevdiğin halde bu kızın karakterini gösterir.
Ki seni düşünmemesi doğal bir şey kral, hiçbir aşk aynı anda başlamaz :D Ama hakaret etmesi falan benim bile ağrıma gitti. Sal gitsin, ötede havlasın

Umut0526

80+ Silver
En iyisini yapmışsınız. Eğer olur da o geri dönerse de şunu deyin;
"At gibi giden, *t gibi döner."
Yapıştırın lafı gitsin.
o geri dönmez bilmiyordu aşık olduğumu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Seni düşünmüyor olabilir normal bir şey. Ama eğer sana hakaret ediyorsa sen onu sevdiğin halde bu kızın karakterini gösterir.
Ki seni düşünmemesi doğal bir şey kral, hiçbir aşk aynı anda başlamaz :D Ama hakaret etmesi falan benim bile ağrıma gitti. Sal gitsin, ötede havlasın
saol adamsın

daha da uğraşmam kızla

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
o geri dönmez bilmiyordu aşık olduğumu

saol adamsın

daha da uğraşmam kızla
Sal gitsin, kaç yaşındasın bu arada?

Mojo jojo

80+ Silver
Merhaba bir kursa gitmiştim birkaç ay önce, orada bir kıza aşık oldum günler geçti ve ben kıza açılmadım. Kursta geziler oldu ben birkaç tanesine gittim. Sınıfa farklı bir kız geldi onunla tartıştık tartıştığım kızda sevdiğim kızla kanka oldular ve aşık olduğum kız bana sen nasıl olur da benim kankama bulaşırsın falan demeye başladı (kısa kestim yoksa olaylar çok uzun) Sonra olaylar bitti. Aşık olduğum kız bana sert davranmaya filan başladı.(Hoca yabancı küfürden anlamadı) kız bana hakaretler etmeye başladı benim de umurumda olmadı gittikçe kız bana hakaret etti sonra ben tatile çıkacaktım (normalde kurs devam ediyor ben yarısında bıraktım kursu tatil için) sınıfın haberi yok benim gideceğimden. Benim kurstan ayrılmama son 10 dakika kala kız bana çok ağır hakaret etti (Uyarı alırım diye yazmadım). Kurs bitti. Biteli birkaç ay oldu. Artık kız umrumda değildi ta ki bugüne kadar. Dün rüyamda Aşık olduğum kızı ve bizim siteden birkaç kişi vardı aşık olduğum kıza ben seni seviyorum sana aşığım senden hoşlanıyorum dedim bu 3 cümleyi dedim. Kızda yanlış hatırlamıyorsam bana hehe dedi. Sonra da uyandım. Şimdi ne yapmalıyım kıza geri mi dönmeliyim. Yoksa burada bitsin mi @Emydn10
O kızı sevme.

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Yanlış anlama ama o yaşlarda böyle şeyler çok normal :D Benim orta 2 de yaşadığım abuk şeyleri duysan şaşırırsın. Sal gitsin, sevgili olsan da değişen çok şey olmaz. O yüzden sal gitsin. Liseye geçince ortaokulda yaşadığın şeylerin garipliğini anlayacaksın :D
Şimdi belki bana kızarsın böyle diyorum diye ama gerçekten liseye geçince birine gerçekten aşık olunca anlarsın :D Benim orta 2 de de sevgilim vardı. Yani olmasa daha rahat olursun o kadar diyim sana

Kusura bakmayın da bu işler boş geliyor bana. Dönme sende, gerek yok, git CSGO oyna. :D
Adam haklı usta, rank kas hayat csgoda

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Rank da kasmasına gerek yok bir arkadaşıyla yoldaş takılsın yine kafa dağıtır. Zaten biri ile ilişkisi olsa sıkılır 1 haftada.
Aslında ilişkisi olması kötü bir şey değil ama ortaokulda gerçekten rezalete dönüyor. Orta 2 de dersler de hafif. Ben o yaşlarda ne pc oynardım... Aklıma geldi duygulandım :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,048,019
Üyeler
166,313
Son üye
Yardıma ihtiyacı olan ada