Bence ederdi, en yakın arkadaşı ile aran iyi değilse sevdiğin kız ile de aran iyi olmuyor. Arkadaşı onu doldurabilir ve sana soğuk davranır, görünüşe göre de arkadaşına hep fikir danışan biriymiş.bence de ama acaba kıza açılsam bunu yapmaya devam eder miydi
İlişki sadece sevgililik anlamına gelmiyor ki ?bence biz ilişki yaşamadık sadece ben onu sevdim insan sevdiğine neden küfreder ki
En iyisini yapmışsınız. Eğer olur da o geri dönerse de şunu deyin;bence de kızı zaten ne zamandır görmüyorum uğraşmayacağım daha da
evet ama bence burada sevdiğim kız da baya ağır konuştuBence ederdi, en yakın arkadaşı ile aran iyi değilse sevdiğin kız ile de aran iyi olmuyor. Arkadaşı onu doldurabilir ve sana soğuk davranır, görünüşe göre de arkadaşına hep fikir danışan biriymiş.
Uzak dur bu kızdan.Merhaba bir kursa gitmiştim birkaç ay önce, orada bir kıza aşık oldum günler geçti ve ben kıza açılmadım. Kursta geziler oldu ben birkaç tanesine gittim. Sınıfa farklı bir kız geldi onunla tartıştık tartıştığım kızda sevdiğim kızla kanka oldular ve aşık olduğum kız bana sen nasıl olur da benim kankama bulaşırsın falan demeye başladı (kısa kestim yoksa olaylar çok uzun) Sonra olaylar bitti. Aşık olduğum kız bana sert davranmaya filan başladı.(Hoca yabancı küfürden anlamadı) kız bana hakaretler etmeye başladı benim de umurumda olmadı gittikçe kız bana hakaret etti sonra ben tatile çıkacaktım (normalde kurs devam ediyor ben yarısında bıraktım kursu tatil için) sınıfın haberi yok benim gideceğimden. Benim kurstan ayrılmama son 10 dakika kala kız bana çok ağır hakaret etti (Uyarı alırım diye yazmadım). Kurs bitti. Biteli birkaç ay oldu. Artık kız umrumda değildi ta ki bugüne kadar. Dün rüyamda Aşık olduğum kızı ve bizim siteden birkaç kişi vardı aşık olduğum kıza ben seni seviyorum sana aşığım senden hoşlanıyorum dedim bu 3 cümleyi dedim. Kızda yanlış hatırlamıyorsam bana hehe dedi. Sonra da uyandım. Şimdi ne yapmalıyım kıza geri mi dönmeliyim. Yoksa burada bitsin mi @Emydn10
Rüyandan gördüysen unuttugunu sanmıyorum çünkü rüya genellikle ne düşünürsek onla alakalı alıyor en azından benim için ve bence geri gitme değmezMerhaba bir kursa gitmiştim birkaç ay önce, orada bir kıza aşık oldum günler geçti ve ben kıza açılmadım. Kursta geziler oldu ben birkaç tanesine gittim. Sınıfa farklı bir kız geldi onunla tartıştık tartıştığım kızda sevdiğim kızla kanka oldular ve aşık olduğum kız bana sen nasıl olur da benim kankama bulaşırsın falan demeye başladı (kısa kestim yoksa olaylar çok uzun) Sonra olaylar bitti. Aşık olduğum kız bana sert davranmaya filan başladı.(Hoca yabancı küfürden anlamadı) kız bana hakaretler etmeye başladı benim de umurumda olmadı gittikçe kız bana hakaret etti sonra ben tatile çıkacaktım (normalde kurs devam ediyor ben yarısında bıraktım kursu tatil için) sınıfın haberi yok benim gideceğimden. Benim kurstan ayrılmama son 10 dakika kala kız bana çok ağır hakaret etti (Uyarı alırım diye yazmadım). Kurs bitti. Biteli birkaç ay oldu. Artık kız umrumda değildi ta ki bugüne kadar. Dün rüyamda Aşık olduğum kızı ve bizim siteden birkaç kişi vardı aşık olduğum kıza ben seni seviyorum sana aşığım senden hoşlanıyorum dedim bu 3 cümleyi dedim. Kızda yanlış hatırlamıyorsam bana hehe dedi. Sonra da uyandım. Şimdi ne yapmalıyım kıza geri mi dönmeliyim. Yoksa burada bitsin mi @Emydn10
evet baya taktım kızı kafaya ama o beni düşünmediği ve umursamadığı için geri dönmeyeceğim saol teşekkür ederimRüyandan gördüysen unuttugunu sanmıyorum çünkü rüya genellikle ne düşünürsek onla alakalı alıyor en azından benim için ve bence geri gitme değmez
doğkan bey doğru söylüyür haBu ne biçim ilişki ln? Boşver gitsin.