Rulep
80+ Gold
Kız sallıyor yüz yüze nasıl açılacak kiAçılıcam diyorsan yüz yüze açılmanı öneririm
Kız sallıyor yüz yüze nasıl açılacak kiAçılıcam diyorsan yüz yüze açılmanı öneririm
Ne biliyim bı türlü cağırsın buluşmaya açılsın işteKız sallıyor yüz yüze nasıl açılacak ki
Aga akşama doğru açıl artık cidden yapmanı öneriyorum red yesen bile için rahat olur.Yarın mi açılayım bugün mü ?
bugün akşam saat 21.11'de destan yazma kısa ve öz bittiYarın mi açılayım bugün mü ?
Aynen yüz yüze açılmayacaksan kesinlikle destan yazma ama bence yüz yüze açılmazsan hata yaparsın benim gibibugün akşam saat 21.11'de destan yazma kısa ve öz bitti
Lütfenn bugünYarın mi açılayım bugün mü ?
Bugün açılsa ne olur red yedikten sonra yarın açılsın ama yüz yüze açılsınLütfenn bugün
Adam haklı burda geçen konuşmalarıda göster bence kesin ikna olur ksndkendjwnŞu kız foruma girse de 30 erkeğin toplanıp neler icin çabaladığını görse kesin kabul eder bu arada
Knk yapıştır gitsin şimdiYarın mi açılayım bugün mü ?
Şu kız foruma girse de 30 erkeğin toplanıp neler icin çabaladığını görse kesin kabul eder bu arada
Ahaha tam tersi bunları görse bana kızar engeller bence herşeyi burdanmi buldun der ahahahaAdam haklı burda geçen konuşmalarıda göster bence kesin ikna olur ksndkendjwn
Böyle bir olayım olacak kızı boğazlarım net. Çocuk burada neler çekti açılmak için ve bir türlü açılamıyor ajsgqhshqkdhamdbsmŞu kız foruma girse de 30 erkeğin toplanıp neler icin çabaladığını görse kesin kabul eder bu arada