Ne yapmanı söylememizi beklersin mesela? Özsaygınlık kazan ve seni o kefeye dahi koymayacak bir insanla gelecek düşünme çünkü her daim bir şüphe bir düşünce olacak
4 milyar kadın var 1 tanesi için intihar edeceksen yaşama zatenbugun bi gelisme yasandı bu konuyu baslattıgım zaman benden hoslanıyomus ama soylememis ve suan hoslandigi baska birisi var soylemekten cok korkuyorum zaten bugun tartistik ne yapmam lazim tek konustugum kisi o baska arkadasim yok onuda kaybedersem 1ntihar bile edebilirim
15i devirmeme 1.5 ay kaldiyas kac
tek deger verdigim ailemden cok sevdigim tek kisi o dertlerimi dinleyen tek kisi o bana deger verdigini hissettigim tek kisi o kirmaya korktugum tek kiside o ve yaklasik 1 senedir yakin arkadas oldugumuz icin dusuncem boyle4 milyar kadın var 1 tanesi için intihar edeceksen yaşama zaten
Boşver salla gitsinbugün 3 senedir platonik olduğum kız sevdiği çocuğu anlatmaya başladı tam friendzone sokmayı biraz azaltmıştı başka birisi çıktı napmam gerekiyor
bugun bi gelisme yasandı bu konuyu baslattıgım zaman benden hoslanıyomus ama soylememis ve suan hoslandigi baska birisi var soylemekten cok korkuyorum zaten bugun tartistik ne yapmam lazim tek konustugum kisi o baska arkadasim yok onuda kaybedersem 1ntihar bile edebilirim
bizene kral bura kızlar soruyor değilbugün 3 senedir platonik olduğum kız sevdiği çocuğu anlatmaya başladı tam friendzone sokmayı biraz azaltmıştı başka birisi çıktı napmam gerekiyor