Negan Smith
80+
İnat etme.bugün 3 senedir platonik olduğum kız sevdiği çocuğu anlatmaya başladı tam friendzone sokmayı biraz azaltmıştı başka birisi çıktı napmam gerekiyor
İnat etme.bugün 3 senedir platonik olduğum kız sevdiği çocuğu anlatmaya başladı tam friendzone sokmayı biraz azaltmıştı başka birisi çıktı napmam gerekiyor
forumda tanımadıgım insanlar için üzülmem zaten ama teşekkür ederimknk sen forumdakilere bakma saçma saçma yorumlar yazmışlar
Ne yapmanı söylememizi beklersin mesela? Özsaygınlık kazan ve seni o kefeye dahi koymayacak bir insanla gelecek düşünme çünkü her daim bir şüphe bir düşünce olacak.
bizene kral bura kızlar soruyor değil
Arkadaş kalın. Büyük ihtimal o kız da öyle isteyecek. Üç yıl çok uzun bir süre. Kız tabii ki size anlatacak. "Kardeşim gibi bildiğim çocuk." tanımındasınız. Henüz on beş yaşındasınız. İleride çok daha güzeller tanırsınız. O, "intihar edicem." düşüncesinden de çıkın lütfen. Çok saçma bir düşünce yapısı.
Ben sana kız bulurum istersen boş ver o kızı
Boşver salla gitsin
3 sene ne kardesim 3 sendır derdini anlatmazsan senın sorunun olur yapacak bısey yok ya soguyacaksın ondan ya da arkadaş kalmaya devam edeceksin
Mesaj otomatik birleştirildi:
daha 15 yasındasın hauyatında bısey gormemıssın ben bu foruma katıldıgımda senin yaşlardaydım
yas kac
4 milyar kadın var 1 tanesi için intihar edeceksen yaşama zaten
knk sen forumdakilere bakma saçma saçma yorumlar yazmışlar
uzun lafın kısası hiç bişey yapmama rağmen ona duygularımı açmamama rağmen arkada bırakılıp küsülüp gidilen ben oluyorum düşündüğüm kadar çok kafaya iyi ki takmamışım diyorum neyse herkese iyi forumlarİnat etme.
bencede mantıklıdostlar dalgalarınız için önerileriniz için gerçekten teşekkür ederim benle tssk geçmeye çalışsanız bile gülmemi sağlıyosunuz ve son durumda zaten bitik bana yazdığı son mesaj da bu: dunden beri dusunuyorum bizim aramiz insan gibi hic bi zaman iyi olamiyo ikide bir bi sorun cikip duruyo o yuzden bi daha barismakta istemiyorum konusmakta biktim cunku hep ayni seyler olup duruyo o yuzden cidden cok sıkıldım kendine iyi bak gorusuruz
forumda tanımadıgım insanlar için üzülmem zaten ama teşekkür ederim
uzun lafın kısası hiç bişey yapmama rağmen ona duygularımı açmamama rağmen arkada bırakılıp küsülüp gidilen ben oluyorum düşündüğüm kadar çok kafaya iyi ki takmamışım diyorum neyse herkese iyi forumlar
Üç yılı böyle tek mesajla, ani bir şekilde bitiren biri için üzülmeyin. Bu dediği onun ayıbı. Kaybınız yok; vakit kazancınız var. Kendinizi üzmeyin.dunden beri dusunuyorum bizim aramiz insan gibi hic bi zaman iyi olamiyo ikide bir bi sorun cikip duruyo o yuzden bi daha barismakta istemiyorum konusmakta biktim cunku hep ayni seyler olup duruyo o yuzden cidden cok sıkıldım kendine iyi bak gorusuruz