Neler Yeni

Sevdiğim kızı nasıl unuturum

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Çınar Türkoğlu
zamanla falan demeyin 5 yıldır seviyorum kızı ama o beni arkadaş olarak görüyor hiç açılmadım sevgilisi yok ama bi çocukla konuşuyor onu biliyorum bir birlerini seviyorlarda yani unutamıyorum her dakika hayal kuruyorum en alakasız yerde aklıma geliyor yani onsuzluğa alışmam lazım mesajlarıma çok geç bakıyor her dakika merak ediyorum bu hayatımı kötüye götürüyo taktik verir misiniz

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Mert ash
etrafında sadece o kız var büyük ihtimal başka kızlarla takıl onlara da aşık olursun bir süre sonra boşverir geçersin

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Çınar Türkoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Mert ash
ya 2 3 tane var ama hiç biri onun yerini dolduramaz gözüm ondan başkasını görmüyor ki
Mesaj otomatik birleştirildi:

çok denedim ama ondan başka birine hiç aşık olamadım
takmışsın işte yeni şeyler gör geçir anlarsın zaten onunla da konuşma ayrıca olmuyorsa olmaz gülüm

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Çınar Türkoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
883
İsim
Mehmetcan İvrendi
zamanla falan demeyin 5 yıldır seviyorum kızı ama o beni arkadaş olarak görüyor hiç açılmadım sevgilisi yok ama bi çocukla konuşuyor onu biliyorum bir birlerini seviyorlarda yani unutamıyorum her dakika hayal kuruyorum en alakasız yerde aklıma geliyor yani onsuzluğa alışmam lazım mesajlarıma çok geç bakıyor her dakika merak ediyorum bu hayatımı kötüye götürüyo taktik verir misiniz
Ya kb ama Neyi bu kadar abartıyon Yaşın kaç bilmiyorum ama eğer 20-22 yaşın altındaysan zaten geçici Ergence boş işler yok aşk meşk çok kafa takma Eğer 22 üzeri ise O zaman zaten olan olmuştur yani kb ama Eğer başkası ile ilişkisi olduğu zamanda arkadaş iseniz sizin sev olmanız zor Yani Olsanız bile seni aldatır muhtmelen çünkü bu durumların sonu hep böyle oluyor git başka kız bul

Yada LOL ve Animeye başla

Clayz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
803
İsim
yunusemre
zaten sevgılın degılse cokta kafana takma sadece o kız varmıs gıbı dusunuyosun ondan boyle oluyo

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
883
İsim
Mehmetcan İvrendi
konuşmama konusunu denerim ama çok zor yazmayınca kötü oluyorum
Yazmayınca kötü oluyorum😂 kb ama bu Ergence şeyleri bırak yani sadece bu cümle 18'den küçük olduğunu gösteriyor yani kimlik göstersen artık inanmam 18'den büyük olduğuna emin ol her gün forumda senin gibi en az 5 kişi konu açıyor ve her gün istisnasız Ve hepsi puf oluyor gidiyor yok İntahar edecem onsuz olmuyor / yok deliriyorum Alkol'e vurdum / Yok Psikolojik Sorunlar yaşıyorum

Forum arrık bu tarz şeyler ile doldu ve 1 ay sonra geliyor bu seferde başka kızdan ayrılmıs tribe griyor yani kısaca dünyanın sonu Değil abartmayın şunları helede 25+ yani evlilik yaşında değilseniz vs. Boş verin

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
beytullah
Yazmayınca kötü oluyorum😂 kb ama bu Ergence şeyleri bırak yani sadece bu cümle 18'den küçük olduğunu gösteriyor yani kimlik göstersen artık inanmam 18'den büyük olduğuna emin ol her gün forumda senin gibi en az 5 kişi konu açıyor ve her gün istisnasız Ve hepsi puf oluyor gidiyor yok İntahar edecem onsuz olmuyor / yok deliriyorum Alkol'e vurdum / Yok Psikolojik Sorunlar yaşıyorum

Forum arrık bu tarz şeyler ile doldu ve 1 ay sonra geliyor bu seferde başka kızdan ayrılmıs tribe griyor yani kısaca dünyanın sonu Değil abartmayın şunları helede 25+ yani evlilik yaşında değilseniz vs. Boş verin
harbi hocam paso konu kızlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,969
Üyeler
164,936
Son üye
ARDA0618
Top Bottom