Selim Ege Aydemir
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 188
Sevdiğimi nasıl söyleyebilirim? Lütfen, mantıklı cevaplar yazın.
Sevdiğimi nasıl söyleyebilirim? Lütfen, mantıklı cevaplar yazın.
Ben bile düştüm. Çıkışta bir yerlere gidelim mi Furkan Bey?Kendisini yürüyüşe davet et. Dışarıda dolaşırken kendisini kendine çevir ve elini tut. "Sana, benim hayatımda büyük yer kaplayan ve artık içime sığmayan bir şeyi söyleme gereksinimi duyuyorum." de. "Senin güzelliğin ve o ince kalbinin karşısında mahvoluyorum, seni seviyorum." de.
Benimki (eski) ne yapacağını şaşırmıştı. Gözü dolmuştu. Yüzü kızarmıştı.. Kendisine sarılmıştım. "Şimdi cevap vermek zorunda değilsin. Kabul etmek zorunda da değilsin. Her şekilde anlayış gösteririm." demiştim. Beni nazikçe reddetmişti ve gerçekten kalbimi kırdığını sanıyordu. Evet kalbim kırılmıştı ancak bu ince düşüncesi için ona bir kez daha aşık olmuştum..
O zamanlardan beri kendisiyle görüşmüyorum.
Furkan bey olur dedikten sonra gelen pişmanlık hissiBen bile düştüm. Çıkışta bir yerlere gidelim mi Furkan Bey?![]()
Spora zaten gidiyorum ama 1 den arkadaşım şu an konuşmuyoruz sıkıntısı o yoksa söylerdimAyrılınca söyle spor konusunda yardımcı olayım brom.
YapmıyorYa hocam o da spor yapıyorsa gel sana tavuklu pilav ismarlayayım de kâfi.
1 den beri arkadaşım okuldan seviyorum 7 yim söyleyemiyorum konuşmuyoruz neredeyse hiçKendisini yürüyüşe davet et. Dışarıda dolaşırken kendisini kendine çevir ve elini tut. "Sana, benim hayatımda büyük yer kaplayan ve artık içime sığmayan bir şeyi söyleme gereksinimi duyuyorum." de. "Senin güzelliğin ve o ince kalbinin karşısında mahvoluyorum, seni seviyorum." de.
Benimki (eski) ne yapacağını şaşırmıştı. Gözü dolmuştu. Yüzü kızarmıştı.. Kendisine sarılmıştım. "Şimdi cevap vermek zorunda değilsin. Kabul etmek zorunda da değilsin. Her şekilde anlayış gösteririm." demiştim. Beni nazikçe reddetmişti ve gerçekten kalbimi kırdığını sanıyordu. Evet kalbim kırılmıştı ancak bu ince düşüncesi için ona bir kez daha aşık olmuştum..
O zamanlardan beri kendisiyle görüşmüyorum.
Boșver karıyı kızı seneye lgs var ona çalıś.Kız kurtarmaz seni.Yapmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1 den beri arkadaşım okuldan seviyorum 7 yim söyleyemiyorum konuşmuyoruz neredeyse hiç