yufuscuk
80+ Silver
Dahası
among usİçeriği önemli değil, keyifle oynanacak oyunları yazalım.
minecraft
pubg mobile
among usİçeriği önemli değil, keyifle oynanacak oyunları yazalım.
aradım bulamadımevet hemde çok güzel gerçekten çok güzel oyun
O zamanlar zaten yeni çıkmış sayılırdı. 1 yıl falan olmuştu ama ilk çıktığında merak edip indirmişim iyi ki de indirmişim hesabı satsam Yıldız Shelly'den daha pahalıya satarım istersemBiraz uygunsuz davranış olduğunu düşündüğüm için sildim.
ben en son 8 bit mi ne çıkardım geri sıkılıp sildim bide o laza sinir oldum cocukların beynini yıkıyor kandırıyor ondan da like sayısı 100k rahat oluyorO zamanlar zaten yeni çıkmış sayılırdı. 1 yıl falan olmuştu ama ilk çıktığında merak edip indirmişim iyi ki de indirmişim hesabı satsam Yıldız Shelly'den daha pahalıya satarım istersem
Half life nerde hocam play store'da var mı?Half Life var mobilde bir bak istersen.
Yıldız Shelly para ediyorsa bende var heaspta birde 5500 kupamı ne 1 yıldır oynamıom.O zamanlar zaten yeni çıkmış sayılırdı. 1 yıl falan olmuştu ama ilk çıktığında merak edip indirmişim iyi ki de indirmişim hesabı satsam Yıldız Shelly'den daha pahalıya satarım istersem
Toxic ne reyiz direk sülfrik asit onlar ilk oynayışımda bir kere ölünce direk mal mısın dedi birisi bana. (Bilgisayardaki LoL'de.)Wild Rift yükledim ve güzel ama kitlesi çok toxic.
2019'dan önce açılan hesaplarda var sadece.Yıldız Shelly para ediyorsa bende var heaspta birde 5500 kupamı ne 1 yıldır oynamıom.
En sevdiğim Ekonomi Bakanı Simülatörü.(Cidden zor)F1 mobile racing
Fancade
#Drive
No humanity
Ekonomi bakanı simülatörü