romantik yemeğe çıkar dicektim de çok pahalı olur kolye türü bir şey alabilirsin peluş oyuncak veya ikinizin olduğu anlamlı bir şeySevgililer gününde kız arkadaşıma güzel birşeyler almak istiyorum ama ne alacağımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim 1000-1500 TL arası
Araba kiralayıp masraf yapacam zaten ama ufaktanda olsa bir şey almak istiyorumromantik yemeğe çıkar dicektim de çok pahalı olur kolye türü bir şey alabilirsin peluş oyuncak veya ikinizin olduğu anlamlı bir şey
Aynı şekilde olacak sonunda göl kenarında oturup zaman geçireceğiz aklında kolye modeli varmı linki veyattaBak benim kafamdan şöyle bir şey geçmişti ama çok pahalı ya patlar bu araba kiralayıp güzel bir mekanda yemek yersiniz sohbet muhabbet hediye verirsin ordada nedense şuan aklıma sadece güzel bir kolye geliyor en son manzaralı bir yere gidersiniz deniz manzaralı boğaz manzaralı vs. günü kapatırsın sonra
Anime vs izliyorsa manga alabilirsin. Hediye önerisi isterken ilgi alanları ve hobilerini de yazmanız gerekli yoksa bir şey önermemiz saçma olur.Sevgililer gününde kız arkadaşıma güzel birşeyler almak istiyorum ama ne alacağımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim 1000-1500 TL arası
hocam aklımda yokta bakarım birazdan da bir şey sorucam yaş kaçtıAynı şekilde olacak sonunda göl kenarında oturup zaman geçireceğiz aklında kolye modeli varmı linki veyatta
20 kralhocam aklımda yokta bakarım birazdan da bir şey sorucam yaş kaçtı
Sana zahmet sen yazsan buranın acemisiyimBir kaç ay önceden ayarlanmıştım kısmet olmadı ona vermek 14 şubatta. Özelden yaz atayım yüzük modelini.![]()
Yok animeci değil ne alırsam alim beğenecek tipte sadece benim gözüme güzel kaçacak birşeyler istiyorumAnime vs izliyorsa manga alabilirsin. Hediye önerisi isterken ilgi alanları ve hobilerini de yazmanız gerekli yoksa bir şey önermemiz saçma olur.