Neler Yeni

Kız arkadaşıma laptop önerisi lazım

BugiBlack

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
252
İsim
Buğra Siyah
Gerek fiyati ile,gerek kalitesi ile cok suoer bir deneyim yaratir :).Tek iyi yani ucretsiz servis excalibur un.
excalibur'dan uzak durmak lazım o halde, peki ya marka olarak ne önerirsiniz?

Gurkanpiro

80+ Platinum
Şu monster ve excaliburun sözde ücretsiz dedikler bakım kaç kişi şikayetçi garanti bittikten sonra bozulmalar vesaire var lenovo msı hp felan bakın

Clayz

80+ Silver
Dostlar merhaba kız arkadaşım ilk defa bilgisayar alacak ve almışken güzel bir cihaz almak istiyor, ben elimden geldiğince bakıyorum lakin sizlerin de fikrini almak istedim, yardımcı olursanız çok sevinirim. Bütçe olarak 40-50 arası bir şey. Şöyle bir ürün buldum sizce nasıldır?
Alıntıyı görüntüle
asla alınmaz bu

BugiBlack

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
252
İsim
Buğra Siyah
Hocam nedeni nedir? Oyun dışında günlük kullanım için iş için vs en rahat seçenek. Windows laptoplar genellikle macbook kalitesinde olamıyor.
çok doğru lakin daha önce hiç apple cihaz kullanmadığı için o ekosisteme ayak uyduramayacağını düşünüyor, bende de windows bir laptop var ve benim laptobu kullanınca windowsu kolayca kavrayabiliyor. Ben de pek hakim değilim macbooklara o yüzden de pek sıcak bakmıyor sanırım :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu monster ve excaliburun sözde ücretsiz dedikler bakım kaç kişi şikayetçi garanti bittikten sonra bozulmalar vesaire var lenovo msı hp felan bakın
teşekkür ederim öneri için

asla alınmaz bu
hocam ürün öneriniz varsa görmeyi çok isterim

Jill Valentine

80+ Bronze
çok doğru lakin daha önce hiç apple cihaz kullanmadığı için o ekosisteme ayak uyduramayacağını düşünüyor, bende de windows bir laptop var ve benim laptobu kullanınca windowsu kolayca kavrayabiliyor. Ben de pek hakim değilim macbooklara o yüzden de pek sıcak bakmıyor sanırım :D
Hocam zamanla alışırsanız birdaha macbooktan vazgeçmeyeceğinizi düşünüyorum. Bence mutlaka bir şans verin. Ama yine de windows olsun derseniz bakarım ona göre ama asla bir macbook kalitesi ve ömründe olmayacaktır.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,116
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.karagulle_

Güzel günlerde kullanın. Peşin fiyatına 6 taksit yapılıyor Trendyol'da.

• Beğen
Reaksiyonlar: VeV1

BugiBlack

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
252
İsim
Buğra Siyah
Hocam zamanla alışırsanız birdaha macbooktan vazgeçmeyeceğinizi düşünüyorum. Bence mutlaka bir şans verin. Ama yine de windows olsun derseniz bakarım ona göre ama asla bir macbook kalitesi ve ömründe olmayacaktır.
kesinlikle ilerleyen zamanda macbook'a bir şans vereceğim teşekkür ederim, bir windows öneriniz varsa görmeyi çok isterim

çok teşekkür ederim efendim öneriniz için

BugiBlack

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
252
İsim
Buğra Siyah
güzel bir öneri, 50 fiyat bandında 3050 mantıklı olur muydu hocam?

hocam benim resmini attığım excalibur'dan performans olarak daha iyi olup olmadığını, iyiyse ne yönleri iyidir sorabilir miyim?

Jill Valentine

80+ Bronze
güzel bir öneri, 50 fiyat bandında 3050 mantıklı olur muydu hocam?
Günlük kullanım için oyuncu laptopları önermiyorum hocam. Yoksa bu bütçeye 4070 de rahat önerebilirim ama kullanım amacına göre gereksiz olur ve şarjı çabuk biter taşıması zor olur vs.

BugiBlack

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
252
İsim
Buğra Siyah
Günlük kullanım için oyuncu laptopları önermiyorum hocam. Yoksa bu bütçeye 4070 de rahat önerebilirim ama kullanım amacına göre gereksiz olur ve şarjı çabuk biter taşıması zor olur vs.
kendisine oyun oynatmak gibi bir isteğim var özellikle rdr oynatıp ona at sürdürmek istiyorum ve yarış oyunlarını da her ne kadar bana belli etmese de sevdiğini biliyorum, 4070'li cihazı görmeyi isterim hocam bu fiyat aralığında mümkünse

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
Doğukan Barut
Dostlar merhaba kız arkadaşım ilk defa bilgisayar alacak ve almışken güzel bir cihaz almak istiyor, ben elimden geldiğince bakıyorum lakin sizlerin de fikrini almak istedim, yardımcı olursanız çok sevinirim. Bütçe olarak 40-50 arası bir şey. Şöyle bir ürün buldum sizce nasıldır?
Alıntıyı görüntüle
32gb ram atmışlar 500gb m2 koymuş ne saçma bir kombinasyon

Jill Valentine

80+ Bronze
Hocam ülkemize yeni gelen alman markası erazer var. Yeni geldiği için pek bilinmemesi normal ama yurtdışında baya ünlü bi marka. 3 yıl garantisi var. Alternatif olarak da lenovo öneririm ama rami yükseltmek gerek.

Top Bottom