Neler Yeni

Sevgilim yalanmı söylüyor?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İsmail B
Selam beyler instagramda giriş hareketleri bölümü diye bir yer var biliyorsunuzdur. Sevgilimin hesabinda oraya bakayim dedim gece 5 yada 6 gibi giriş yaptığını gördüm. O saatlerde uyuduğunu söylüyor ve bende uyudu diye biliyordum interneti falan kapalı oluyor yani wp den mesaj gönderince tek diş gidiyor çünkü. Acaba bu saatler yanlis olabilirmi?

Ekler

• 20241121_200637.jpg
    20241121_200637.jpg
    193.8 KB · Hit: 146

noxsi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Abdullah
İlgilendiği Kategoriler
Tarih,Pc oyunları
hocam bence tezgah var

Dahası  
Reaksiyon skoru
794
İsim
Hüseyin
Selam beyler instagramda giriş hareketleri bölümü diye bir yer var biliyorsunuzdur. Sevgilimin hesabinda oraya bakayim dedim gece 5 yada 6 gibi giriş yaptığını gördüm. O saatlerde uyuduğunu söylüyor ve bende uyudu diye biliyordum interneti falan kapalı oluyor yani wp den mesaj gönderince tek diş gidiyor çünkü. Acaba bu saatler yanlis olabilirmi?
Bazen sapıtıyor ora çok takma

Vesselam

80+ Bronze
Bazen sabahın köründe kalkınca instaya falan girip bakıp çıkıyorum ben belki o da aynı şekilde yapıp söyleyecek kadar onemsememis olabilir şimdilik ses etme daha farklı şeylerle karşılaşırsan duruma göre hareket edersin

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İsmail B
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bazen sabahın köründe kalkınca instaya falan girip bakıp çıkıyorum ben belki o da aynı şekilde yapıp söyleyecek kadar onemsememis olabilir şimdilik ses etme daha farklı şeylerle karşılaşırsan duruma göre hareket edersin
Kanka saat 7 ye kadar whatsapp mesaji tek diş oluyor falan ama bilemedim

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
kerem aydınalp
Hocam daha basit bir yöntem var. Profil > üç çizgi > Hesap merkezi > şifre ve güvenlik > giriş yaptığın yerler.

Sizin attığınız ile olan farkı bu hesapta aktif olduğu zamanı gösterir fakat sizin attığınız hesaba giriş yapma zamanıdır.

omerkursunn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
Ömer Kurşun
Aga WhatsApp uygulama bilgilerine girersen durmaya zorla seçeneği var yani arkaplanda kapatabiliyorsun her uygulama için geçerli bu öyle yapmıştır saatte doğrudur

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İsmail B
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aga WhatsApp uygulama bilgilerine girersen durmaya zorla seçeneği var yani arkaplanda kapatabiliyorsun her uygulama için geçerli bu öyle yapmıştır saatte doğrudur
Kanka telefonu iphone ama olurmu yinede

Kara*

80+ Silver
Hemen bir kanıya varma, uyuyorum dediği andan itibaren arada sırada girişlerine bak takip et. İlla yargılayacaksan elinde böyle böyle girişlerim var dersin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İsmail B
Hemen bir kanıya varma, uyuyorum dediği andan itibaren arada sırada girişlerine bak takip et. İlla yargılayacaksan elinde böyle böyle girişlerim var

Hemen bir kanıya varma, uyuyorum dediği andan itibaren arada sırada girişlerine bak takip et. İlla yargılayacaksan elinde böyle böyle girişlerim var dersin.
Kanka uyuyorum dediğinden sonra 7 8 kere boyle giriş gösteriyor. Hepsi yanlış olabilirmi? Birde sevgilime sordum brn uyuyorum dediğim saatte uyuyorum diyor

İncinmişsin dedi

80+ Bronze
instagram senkronizasyonu leş gibi bilgin olsun fazla kafaya takma o yüzden

Top Bottom