Neler Yeni

Sevgilime 50cc motor önerisi

xF4ko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
ÖMER YAVAŞ
İlgilendiği Kategoriler
PC TOPLAMA
Instagram
sergio_faruq
Bütçe
70000
Öncelikle selamlar arkadaşlar son zamanlardır sevgilimle 50cc motor bakiyoruz bizi sanayiden uzak tutsun rampalarda aşırı tıkanma yapmasın (olmadı ilerde 80cc yapariz) bi tavsiyeniz varmıdır 1.70 boyu var 70kg

adroxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Şahin Saydan
Dostum öncelikle merhaba 2 teker olarak aramıza hoş geldin şimdiden bütçe önemli bu konuda bana kalırsa japon tarafından ilerlemen bütçeni yazarsan ona göre öneriler vereceğim :)

Caitlami

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Muhammed İlhami TOPÇU
Hocam açıkçası ben 50 lik çinlileri pek sağlıklı bulmuyorum ve piyasa bilgimde yok 50liklerde hangisi (nispeten) sağlamdır vs ama eğer japon arıyorsanız 2. elde eski Honda spacy 110 lara bakabilirsiniz 25bin km altı 50 bin tl civarına bulabilirsiniz tertemiz.

ggbibdsbkdh

80+ Bronze
1744329292988.png

70bin bütçe varsa superlight falan alsanız daha güzel olmaz mı zaten yokuş, rampa, sanayi falan scooterlarla en kötü aynı performansı verir. 2 kişi daha konforlu olursunuz, boyunuz kısaysa çok şık durur. teknik özellik anlamında zaten ölüsü scooterla eşittir heralde

Caitlami

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Muhammed İlhami TOPÇU
Eğer 125lik düşünürseniz 0 tvs jüpiter düşünebilirsiniz fiyatı uygun hızlı değil oldukça yaygın bir motor ve bildiğim kadarıyla sağlam bir motor parça ağıda geniş.

iwarden

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Kuzey
Alıntıyı görüntüle

70bin bütçe varsa superlight falan alsanız daha güzel olmaz mı zaten yokuş, rampa, sanayi falan scooterlarla en kötü aynı performansı verir. 2 kişi daha konforlu olursunuz, boyunuz kısaysa çok şık durur. teknik özellik anlamında zaten ölüsü scooterla eşittir heralde
50'lik kesinlikle alma hem tehlikeli hemde bayağı yorar. ABS OLMAYAN MOTORA'DA KESİNLİKLE GİRME. Arkadaşın attığı motora da bakma bu arada alırsın satacağın zaman aldığın paraya da satamazsın elinden çıkarana kadar uğraşır durusun. Yukarıda arkadaşın dediği gibi tvs jüpiter iyi bir seçim olabilir 60-65 bin liraya vade farksız 12 taksit yapan bayilerde var güzel dayanıklı üzmeyecek motor. Satarken de hızlı satasrsın

ggbibdsbkdh

80+ Bronze
50'lik kesinlikle alma hem tehlikeli hemde bayağı yorar. ABS OLMAYAN MOTORA'DA KESİNLİKLE GİRME. Arkadaşın attığı motora da bakma bu arada alırsın satacağın zaman aldığın paraya da satamazsın elinden çıkarana kadar uğraşır durusun. Yukarıda arkadaşın dediği gibi tvs jüpiter iyi bir seçim olabilir 60-65 bin liraya vade farksız 12 taksit yapan bayilerde var güzel dayanıklı üzmeyecek motor. Satarken de hızlı satasrsın
ömürlük motor istese bunu önermem zaten. iki kişi kullanacağız rampa çıksın yeter diyor 70bin bütçeye şu konforu bulduktan sonra satarken kâr edemeyeceği için almaması mantıksız olur. hiçbir konuda üzmez alsın 1-2 yıl kullanıp 7 8bin zararına satsın. sebebi anca cruiserlardan hoşlanmıyorsa kabul görür onun dışında elinden çıkaramazsın diye almama işi saçmalık. abs olayına katılıyorum ama bu fiyata absli motor iki elin parmağını geçiyor mu

Top Bottom