Neler Yeni

Sevgilimin abisi bizi öğrendi.

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
Şimdi yaklaşık 3,5 aydır çıkıyoruz aralıklar olsa da, bundan önce benim ailem öğrendi ve ayrıldık ama tekrardan başladık
Sabah konuşmak için yazmıştım yanında abisi varmış mesajları okumuş kim bu filan demiş kız arkadaşım da birlikte olduğumuzu söylemiş
(Kızla aynı sınıftayız, abisiyle aynı okuldayız ismimi almış)
Kavga gibi bir durumdan vs. benim ailemin veya kız arkadaşımın ailesinin duymasından korkuyorum ne yapabiliriz

123kral14

80+ Silver
sevgilisisin diye gelip seni döverse zaten o aileden kaç sorunlu bir ailedir o aile kankam
ayrıca o yaşta sevgili yapınca ne oluyor anlamıyorum kendini geliştirmeye bak boş işleri bırak

bwNN

80+ Silver
Abisi karşına geldiğinde düzgünce durumu açıklarsin normal bir sey oldugunu onunda boyle duygular yasiyabilecegini belki yasadigini hatirlat. Guzel bir dille anlat bence

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,558
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Şimdi yaklaşık 3,5 aydır çıkıyoruz aralıklar olsa da, bundan önce benim ailem öğrendi ve ayrıldık ama tekrardan başladık
Sabah konuşmak için yazmıştım yanında abisi varmış mesajları okumuş kim bu filan demiş kız arkadaşım da birlikte olduğumuzu söylemiş
Kavga gibi bir durumdan vs. benim ailemin veya kız arkadaşımın ailesinin duymasından korkuyorum ne yapabiliriz
Abisi senden büyük mü sen ve abisi kaç yaşındasınız bide kız kaç yaşında?

HasanBG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
859
İsim
Hasan
yaş kaç knk

EmreUzn3

80+ Bronze
Kız tarafı sıkıntılıysa sıkıntı olabilir Kıza sor abin ne söyledi öğrenince nasıl biri vb ... durumu öğren sıkıntı değilse gelir yanına efendi efendi konuşur kardeşimi seviyor musun üzüyor musun kısaca sağlam mısın diye yoklar sıkıntılıysa aile abisi durum karışabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,544
Üyeler
164,693
Son üye
GHOST.25
Top Bottom