ikincisi daha cazip geldisevgilisi ve anneler günü hediyesi hmm. Nois
Mi band alabilirsiniz. belki de ertesi gün hapı. bilmiyorum değişir.
tahmin edemedim insanların bu kadar saçma işlere kalkışacağını. da aldık zaten, sadece güzel bir fikir varsa onu arkadaşa göstermek istiyordum.Hocam keske bunu ilk mesaj olarak atsaydiniz da insanlardan boyle tepkiler almasaydiniz
bir sürü şey atmış ay ne kadar güzel yazmış altına, mesajları gösterdi bana. yine de abes kaçar diyorsanız gidip aldığımız hediyeyi arkadaşım yarın kızla buluşmadan kırabilirim.Anne olmayan birinin anneler günü kutlanmaz. Oldukça abes kaçar.
bir sürü şey atmış ay ne kadar güzel yazmış altına, mesajları gösterdi bana. yine de abes kaçar diyorsanız gidip aldığımız hediyeyi arkadaşım yarın kızla buluşmadan kırabilirim.
Hocam demeyeyim demeyeyim dedim ama kizda sorun var gibi biraz. Bir de cok merak ettim bu kiz annesine hediye aldi mi acabatahmin edemedim insanların bu kadar saçma işlere kalkışacağını. da aldık zaten, sadece güzel bir fikir varsa onu arkadaşa göstermek istiyordum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bir sürü şey atmış ay ne kadar güzel yazmış altına, mesajları gösterdi bana. yine de abes kaçar diyorsanız gidip aldığımız hediyeyi arkadaşım yarın kızla buluşmadan kırabilirim.
kızda sorun yok hocam. eğer sizin de sevgilisi olan arkadaşlarınız varsa ve ciddi düşünüyorlarsa, eminim ki onlar da almışlardır. ne ben ne çevremden herhangi birisi bu durumu saçma bulmadı, çoğu arkadaşım aynı şekilde sevgilisine anneler günü hediyesi aldı. benim de olsa ben de ciddi düşünüyor olsam ben de alırdım hatta. nazik bir üslup ile yazmaya devam ettiğiniz için sağolun.Hocam demeyeyim demeyeyim dedim ama kizda sorun var gibi biraz. Bir de cok merak ettim bu kiz annesine hediye aldi mi acaba
Link varsa atabilirmisiniz hocaminstagramda bir sayfada görmüştüm gece lambası şeklinde gül buketi var baya baya hoşuma gitmişti. şimdi sipariş verdim bakalım. avrupta tip masaüstü gece lambası yazıyordu. yada gül buketi masaüstü gece lambası yaz
Başlık yanlış olmuş
Video atacaktım şu ebeveyn şeysinden açılmıyorrdemek milf huntersin hı