Böyle bir konuya kimse adam akıllı cevap vermez dostum. Bir insan sevgilisine neden anneler günü hediyesi alır ?Konuyu silme var mı ya. Bir tane adam akıllı cevap gelmedi şimdi de yaş kaç diye soruyor adam.
Böyle bir konuya kimse adam akıllı cevap vermez dostum. Bir insan sevgilisine neden anneler günü hediyesi alır ?Konuyu silme var mı ya. Bir tane adam akıllı cevap gelmedi şimdi de yaş kaç diye soruyor adam.
yaşa göre bir şeyler diyecem boş yapmaya başladın. sevgiliye de anneler günü hediyesi almak....Konuyu silme var mı ya. Bir tane adam akıllı cevap gelmedi şimdi de yaş kaç diye soruyor adam.
dostum sevgilisine niye anneler günü için hediye alıyor saçma olan bu çocukları varsa neyse ama çocukları yoksa saçmaDalga geçin diye açmadım konuyu. Arkadaşımı sevdiğimden açtım.
sen geleceğin en güzel annesisin gibi bir not yazdı yanına da. Amaç kızı sevindirmek. çocuklarının olup olmaması önemli değil. zaten kız buna anneler günüyle alakalı hediyeler atıp durmuş, alttan mesaj veriyormuş gibi bir şey. neyse bulduk aldık işte. insanlar gerçekten çok aşağılayıcı. ya da belki buranın kitlesi öyledir bilemem. bu konuyu ben görsem, cevap vermeyecek olsam dahi dalga geçmem. yol geçen hanı gibi olmuş, kimisinin yüreği de mesaj yazmaya yetmemiş, gelen saçma sapan yorumları beğenmiş işte. ders oldu bir daha sadece bir şey alacakken konu açarım buraya. bu aptalları çekecek halim yok. adam gibi bir soru sorduk tüm moralimi bozdular attılar.dostum sevgilisine niye anneler günü için hediye alıyor saçma olan bu çocukları varsa neyse ama çocukları yoksa saçma
Arkadaşını maddi açıdan mutsuz etmeyecekse kizi da manevi açıdan mutlu edecekse ne güzelsen geleceğin en güzel annesisin gibi bir not yazdı yanına da. Amaç kızı sevindirmek. çocuklarının olup olmaması önemli değil. zaten kız buna anneler günüyle alakalı hediyeler atıp durmuş, alttan mesaj veriyormuş gibi bir şey. neyse bulduk aldık işte. insanlar gerçekten çok aşağılayıcı. ya da belki buranın kitlesi öyledir bilemem. bu konuyu ben görsem, cevap vermeyecek olsam dahi dalga geçmem. yol geçen hanı gibi olmuş, kimisinin yüreği de mesaj yazmaya yetmemiş, gelen saçma sapan yorumları beğenmiş işte. ders oldu bir daha sadece bir şey alacakken konu açarım buraya. bu aptalları çekecek halim yok. adam gibi bir soru sorduk tüm moralimi bozdular attılar.
bilmiyorum ki jsajSevgilisine neden anneler günü hediyesi alıyor ve bu durum neden kızın tuhafına gitmiyor bir sürü saçmalık var jsaj
Hocam keske bunu ilk mesaj olarak atsaydiniz da insanlardan boyle tepkiler almasaydinizsen geleceğin en güzel annesisin gibi bir not yazdı yanına da. Amaç kızı sevindirmek. çocuklarının olup olmaması önemli değil. zaten kız buna anneler günüyle alakalı hediyeler atıp durmuş, alttan mesaj veriyormuş gibi bir şey. neyse bulduk aldık işte. insanlar gerçekten çok aşağılayıcı. ya da belki buranın kitlesi öyledir bilemem. bu konuyu ben görsem, cevap vermeyecek olsam dahi dalga geçmem. yol geçen hanı gibi olmuş, kimisinin yüreği de mesaj yazmaya yetmemiş, gelen saçma sapan yorumları beğenmiş işte. ders oldu bir daha sadece bir şey alacakken konu açarım buraya. bu aptalları çekecek halim yok. adam gibi bir soru sorduk tüm moralimi bozdular attılar.