Sevgiliyle uzaktan h***** izlemek normal mi

uzaktayız bazen online sitede film izliyoruz, h**t**i izlemek veya bunu istemem normal mi? daha önce hiç yapmadık
Aga bunun için neden 2 tane konu açtın? İstediğin şey normal değil bence. Normal anime izlersin de, +18 bir şeyi izlemek istemen biraz garip.

bana göre normal değil ama ikiniz de okeyseniz başkası ne diyebilir ki.

Aga bunun için neden 2 tane konu açtın? İstediğin şey normal değil bence. Normal anime izlersin de, +18 bir şeyi izlemek istemen biraz garip.
kimse görmedi diye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kankam böyle özelini paylaşma her yerde normal şartlarda hangi arzın talebi ama yapıyosanda herkese yaymadan yap
kim tanıcak aga beni özelini paylaşma derken anonim yerdeyiz zaten

o zaman ben anormalim

bide bu boyutu var yani evet

kimse görmedi diye

o zaman ben anormalim
bize anonimsin yetkililer vs. çoğu şeyine hakim

kimse görmedi diye

o zaman ben anormalim
kendini öyle sınıflara sokma hocam ben rahatsız olurdum şahsen ama ikiniz rahat edip keyif alıyorsanız bu sizin normalinizdir millet birbirini kesiyor h*ntai izledin diye anormal mi olcan

tamam kankam pardon seni düşünende kabahat sende haklısın
kral ben sana beni niye düşünüyosun diye tepki göstermedim ki anonimiz zaten kim neyi bilecek dedim, sen de yetkililer biliyor diyorsun, hesabı açarken her şeyi fake olarak ayarlarsam kim neyi bilebilir gözünü seveyim yapma

kendini öyle sınıflara sokma hocam ben rahatsız olurdum şahsen ama ikiniz rahat edip keyif alıyorsanız bu sizin normalinizdir millet birbirini kesiyor h*ntai izledin diye anormal mi olcan
sonradan rahatsız olacağımı bildiğim için l**biyen kategorisinde açacaktım zaten ama yapmam ya yüksek ihtimalle hiçbi şekilde baksana kimse normal demiyo

kral ben sana beni niye düşünüyosun diye tepki göstermedim ki anonimiz zaten kim neyi bilecek dedim, sen de yetkililer biliyor diyorsun, hesabı açarken her şeyi fake olarak ayarlarsam kim neyi bilebilir gözünü seveyim yapma

sonradan rahatsız olacağımı bildiğim için l**biyen kategorisinde açacaktım zaten ama yapmam ya yüksek ihtimalle hiçbi şekilde baksana kimse normal demiyo
tamam kanka bişey demedim

burada sorun olacak kısım sevgilin rahatsız mı sen de, o da rahatsız değilse bunu dert etmenin bir anlamı yok izleyebilirsiniz.

Geri