sorusormak
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
uzaktayız bazen online sitede film izliyoruz, h**t**i izlemek veya bunu istemem normal mi? daha önce hiç yapmadık
Aga bunun için neden 2 tane konu açtın? İstediğin şey normal değil bence. Normal anime izlersin de, +18 bir şeyi izlemek istemen biraz garip.uzaktayız bazen online sitede film izliyoruz, h**t**i izlemek veya bunu istemem normal mi? daha önce hiç yapmadık
kimse görmedi diyeAga bunun için neden 2 tane konu açtın? İstediğin şey normal değil bence. Normal anime izlersin de, +18 bir şeyi izlemek istemen biraz garip.
kim tanıcak aga beni özelini paylaşma derken anonim yerdeyiz zatenkankam böyle özelini paylaşma her yerde normal şartlarda hangi arzın talebi ama yapıyosanda herkese yaymadan yap
o zaman ben anormalimbana göre normal değil ama ikiniz de okeyseniz başkası ne diyebilir ki.
bide bu boyutu var yani evetbana göre normal değil ama ikiniz de okeyseniz başkası ne diyebilir ki.
bize anonimsin yetkililer vs. çoğu şeyine hakimkimse görmedi diye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kim tanıcak aga beni özelini paylaşma derken anonim yerdeyiz zaten
o zaman ben anormalim
yetkililerin de bildiği max şey epostam reis, o da fake zatenbide bu boyutu var yani evet
bize anonimsin yetkililer vs. çoğu şeyine hakim
tamam kankam pardon seni düşünende kabahat sende haklısınyetkililerin de bildiği max şey epostam reis, o da fake zaten
kendini öyle sınıflara sokma hocam ben rahatsız olurdum şahsen ama ikiniz rahat edip keyif alıyorsanız bu sizin normalinizdir millet birbirini kesiyor h*ntai izledin diye anormal mi olcankimse görmedi diye
kim tanıcak aga beni özelini paylaşma derken anonim yerdeyiz zaten
o zaman ben anormalim
kral ben sana beni niye düşünüyosun diye tepki göstermedim ki anonimiz zaten kim neyi bilecek dedim, sen de yetkililer biliyor diyorsun, hesabı açarken her şeyi fake olarak ayarlarsam kim neyi bilebilir gözünü seveyim yapmatamam kankam pardon seni düşünende kabahat sende haklısın
sonradan rahatsız olacağımı bildiğim için l**biyen kategorisinde açacaktım zaten ama yapmam ya yüksek ihtimalle hiçbi şekilde baksana kimse normal demiyokendini öyle sınıflara sokma hocam ben rahatsız olurdum şahsen ama ikiniz rahat edip keyif alıyorsanız bu sizin normalinizdir millet birbirini kesiyor h*ntai izledin diye anormal mi olcan
tamam kanka bişey demedimkral ben sana beni niye düşünüyosun diye tepki göstermedim ki anonimiz zaten kim neyi bilecek dedim, sen de yetkililer biliyor diyorsun, hesabı açarken her şeyi fake olarak ayarlarsam kim neyi bilebilir gözünü seveyim yapma
sonradan rahatsız olacağımı bildiğim için l**biyen kategorisinde açacaktım zaten ama yapmam ya yüksek ihtimalle hiçbi şekilde baksana kimse normal demiyo