adidas
80+ Bronze
Dahası
Keşke orada şaka yaptım ayağına yatmasaydin. Kız seni friendzone'a atarak senden üstün olduğunu belli etmeye çalışmış ve sen de bunu batırmışsın. Kızı sal gitsin mesaj atarsa görüldü at bir şey yazmaarkadaşlar bugün saçma bir anımı anlatıcam sizinde böyle anınız varsa ekleyin aşağıya eğlenelim
şimdi kız bana ders ayağına yazmaya başladı ve biz bu kızla 4 5 gün sürekli konuşmaya başladık. kıza karşı hiçbir şey hissetmiyorum şey kafasındayım. ya bi hafta çıkar ayrılırım. neyse işte bana her sabah günaydın her gece iyi geceler yazıyor falan baya yürüyor anlıcağınız. arkadaşıma atıyorum bende arkadaşım diyorki : direkt evlenme teklifi ediyor kız sana falan. yılbaşı gecesi geldi çattı (2021 e girdiğimiz yılbaşı bu arada). bana bir şarkı attı. dedi işte bunu tam şu dakikada şu saniyede aç skaın unutma açmayı lütfen falan. neyse ben tabikide zamanında açmadım ve önceden baktım hesaplıyıp. şarkının adı seni seviyorum .d . şarkıda tam o kısımda seni seviyorum bu hiç bitmeyecek falan diyor (hangi grup olduğunu hatırlamıyorum) neyse bende işte dedim aha tamam oldu bu iş. gittim 12 de yazdım bende seni seviyorum ama karşılıksız sanıyordum falan filan diye dıhndkfgsnhf (yok öyle bir şey .d) sonra bi 20 saniye görüldü kaldı ve şunu yazdı : ata ben onu arkadaş olarak yazmıştım. orda kahkahayı bastım ve şaka yaptım ayağına getirdim (yedi galiba.) ertesi gün bana noldu küs müyüz falan diye yazdı. bende hayır falan dedim. sonra bir mesaj daha attı ertesi gün (hatırlamıyrum) 1 hafta görüldü atmamak için kıçımı yırttım ve şuan 2 3 haftada bir cümle konuşuyoruz max.
buda böyle saçma bi anıydı. sizin varmı böyle friendzone anınız .d