Neler Yeni

Sevmediğim kızdan yılbaşı gecesi friendzone yeme anım

adidas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
Berke Kırmızı
arkadaşlar bugün saçma bir anımı anlatıcam sizinde böyle anınız varsa ekleyin aşağıya eğlenelim

şimdi kız bana ders ayağına yazmaya başladı ve biz bu kızla 4 5 gün sürekli konuşmaya başladık. kıza karşı hiçbir şey hissetmiyorum şey kafasındayım. ya bi hafta çıkar ayrılırım. neyse işte bana her sabah günaydın her gece iyi geceler yazıyor falan baya yürüyor anlıcağınız. arkadaşıma atıyorum bende arkadaşım diyorki : direkt evlenme teklifi ediyor kız sana falan. yılbaşı gecesi geldi çattı (2021 e girdiğimiz yılbaşı bu arada). bana bir şarkı attı. dedi işte bunu tam şu dakikada şu saniyede aç skaın unutma açmayı lütfen falan. neyse ben tabikide zamanında açmadım ve önceden baktım hesaplıyıp. şarkının adı seni seviyorum .d . şarkıda tam o kısımda seni seviyorum bu hiç bitmeyecek falan diyor (hangi grup olduğunu hatırlamıyorum) neyse bende işte dedim aha tamam oldu bu iş. gittim 12 de yazdım bende seni seviyorum ama karşılıksız sanıyordum falan filan diye dıhndkfgsnhf (yok öyle bir şey .d) sonra bi 20 saniye görüldü kaldı ve şunu yazdı : ata ben onu arkadaş olarak yazmıştım. orda kahkahayı bastım ve şaka yaptım ayağına getirdim (yedi galiba.) ertesi gün bana noldu küs müyüz falan diye yazdı. bende hayır falan dedim. sonra bir mesaj daha attı ertesi gün (hatırlamıyrum) 1 hafta görüldü atmamak için kıçımı yırttım ve şuan 2 3 haftada bir cümle konuşuyoruz max.

buda böyle saçma bi anıydı. sizin varmı böyle friendzone anınız .d
Keşke orada şaka yaptım ayağına yatmasaydin. Kız seni friendzone'a atarak senden üstün olduğunu belli etmeye çalışmış ve sen de bunu batırmışsın. Kızı sal gitsin mesaj atarsa görüldü at bir şey yazma

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
arkadaşlar bugün saçma bir anımı anlatıcam sizinde böyle anınız varsa ekleyin aşağıya eğlenelim

şimdi kız bana ders ayağına yazmaya başladı ve biz bu kızla 4 5 gün sürekli konuşmaya başladık. kıza karşı hiçbir şey hissetmiyorum şey kafasındayım. ya bi hafta çıkar ayrılırım. neyse işte bana her sabah günaydın her gece iyi geceler yazıyor falan baya yürüyor anlıcağınız. arkadaşıma atıyorum bende arkadaşım diyorki : direkt evlenme teklifi ediyor kız sana falan. yılbaşı gecesi geldi çattı (2021 e girdiğimiz yılbaşı bu arada). bana bir şarkı attı. dedi işte bunu tam şu dakikada şu saniyede aç skaın unutma açmayı lütfen falan. neyse ben tabikide zamanında açmadım ve önceden baktım hesaplıyıp. şarkının adı seni seviyorum .d . şarkıda tam o kısımda seni seviyorum bu hiç bitmeyecek falan diyor (hangi grup olduğunu hatırlamıyorum) neyse bende işte dedim aha tamam oldu bu iş. gittim 12 de yazdım bende seni seviyorum ama karşılıksız sanıyordum falan filan diye dıhndkfgsnhf (yok öyle bir şey .d) sonra bi 20 saniye görüldü kaldı ve şunu yazdı : ata ben onu arkadaş olarak yazmıştım. orda kahkahayı bastım ve şaka yaptım ayağına getirdim (yedi galiba.) ertesi gün bana noldu küs müyüz falan diye yazdı. bende hayır falan dedim. sonra bir mesaj daha attı ertesi gün (hatırlamıyrum) 1 hafta görüldü atmamak için kıçımı yırttım ve şuan 2 3 haftada bir cümle konuşuyoruz max.

buda böyle saçma bi anıydı. sizin varmı böyle friendzone anınız .d
Gördüğüm en saçma friendzone :D Neden yaptı acaba

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
Gördüğüm en saçma friendzone :D Neden yaptı acaba
çok yakın bi kız arkadaşım var sınıfta. ondan info aldım. sınıftan ben dahil iki kişiye yapmış :D statü kasmak için büyük ihtimal. işte ben şu kadar kişiyi reddettim diye .d

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
çok yakın bi kız arkadaşım var sınıfta. ondan info aldım. sınıftan ben dahil iki kişiye yapmış :D statü kasmak için büyük ihtimal. işte ben şu kadar kişiyi reddettim diye .d
Anladım, brainless bir varlık yani :kappa:

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
4-5 yıldır oynuyorum. Artık bağımlısı oldum.😳😳

Usta hiçbir şey anlamadım dediğinden.😳🙄
usta artık %100 değil dedin ya demek ki biri seni friendzone almış bana ver instagram nickini nasıl tavlanır izle özelden fotoları atarım yazışmaların

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
4-5 yıldır oynuyorum. Artık bağımlısı oldum.
ilk oynadığım zaman pontife geldiğimde komşularla kötü olduk dualshcok 4 ısırttırdı bana. sırf o bossta tüm emberları harcadığım için oyunu bitiremedim başka save açıp oynadım hatta

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,474
Üyeler
166,215
Son üye
batovic
Top Bottom