Benim sınıftan arkadaşımla yaşadığım bir olay var,
Sınıfta otururken yakın olduğum kız arkadaşım bana aşkım falan demeye başladı. Ama kız güzel o yüzden bana bakmaz diye ciddiye almıyorum. Aradan haftalar geçdi bu yine aşkım falan demeye devam ediyor, beden derslerinde top oynarken fotoğrafımı çekip bana aşkım seni çektim diyor falan. Yıne sınıfta arkadaşlarımla sıramda konuşurken arkadan gelip beni öptü, kız beni öpünce ben utançımdan kıp kırmızı oldum tuvalete gittim arkadaşlarımla. O beni öpünce acaba dedim bu kız bende hoşlanıyor mu? Ben hala bana bakmaz diye düşünüyorum ama kıza yavaştan vuruluyorum. Bir ara sadece kızı düşünmeye falan başladım. Bende beni öptüğünü başka arkadaşlarıma söylüyorum. Onlarda beni gaza getirip kıza yazmamı istiyorlar. Ben futbol oynadığım için genelde Cuma günleri deplasmana gidiyorum. Ben kıza artık aşık olmuştum. Kıza telefonda yazdığım cümle ama aramızda resmi bir şey yok. "Okuldan çıktın mı güzelim?". Ben bunu yazınca kız görüldü falan atmadı 1 saat falan. Ortak arkadaşımız kıza yazdı işte çocuk sana yazdı diye. Kız ne desin. "Ben ona şaka yapıyordum o gerçek mi sanıyordu?" oldu. Ben yine utançımdan kızı engelledim. Pazartesi beden dersinde önünden geçerken yüzüne bakamadım utançımdan. 1 hafta sonra çıkmaya başladık. Buda böyle saçma sapan bir hikayeydi.