Neler Yeni

Çözüldü✓ SFX PSU aldım. Kablo yetişmedi.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Ege Akgün
Instagram
coguzamanege
Steam
ihateall
Discord
coguzamanege#6736
Anladım fan 12cm mıydı onun öyle bişey di galiba
Bi bilgim yok maalesef ancak 92mm diye hatırlıyorum sallıyor da olabilirim. Bana şey dediler küçük bu ısınır falan filan PSU ısınması bi sorun mu ? Daha önce hiçbir yerde PSU ısındığı için sorun yaşayan görmedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anladım fan 12cm mıydı onun öyle bişey di galiba
Google’a ATX vs SFX PSU size yazarsan boyut farkını daha rahat görebilirsiniz

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Bi bilgim yok maalesef ancak 92mm diye hatırlıyorum sallıyor da olabilirim. Bana şey dediler küçük bu ısınır falan filan PSU ısınması bi sorun mu ? Daha önce hiçbir yerde PSU ısındığı için sorun yaşayan görmedim.
Küçük olduğu için komponentlerde soğutma sıkışık ve az oluyor diye biliyorum iç hacmi de öyle Zaten

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Ege Akgün
Instagram
coguzamanege
Steam
ihateall
Discord
coguzamanege#6736
Küçük olduğu için komponentlerde soğutma sıkışık ve az oluyor diye biliyorum iç hacmi de öyle Zaten
Ne gibi bi sorun yaratır? Cooler master herhalde böyle bi sorun olacağını tahmin etmiştir hesaplamıştır falan?

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Ne gibi bi sorun yaratır? Cooler master herhalde böyle bi sorun olacağını tahmin etmiştir hesaplamıştır falan?
Ya sorun şöyle bu tip PSU lar minimal öyle Sistemlerde kullanılıyor öyle yüksek performans Sistemlerde kullanılmıyor fazla güç çektiği için komponentler daha sağlıklı çalışması gerekiyor sfx alan kişiler daha çok TV yani böyle performans orta seviye yapan filan oluyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Ege Akgün
Instagram
coguzamanege
Steam
ihateall
Discord
coguzamanege#6736
Yabancı forumları takip ediyorum. Hiçbirinde PSU’nun kendini soğutamaması gibi bir article bile yok. PSU ısınmasının sebebi hep farklı etkenlere bağlanmış

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Ege Akgün
Instagram
coguzamanege
Steam
ihateall
Discord
coguzamanege#6736
O zaman baya iyiymiş. Ama kablolar bence aşırı gereksiz pahalı. Ucuza bulunursa mükemmel olur.
ben daha ucuza bulamadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de Bu EZDIY yurtdışında ismi bilinen bir şeymiş. Bir eğitim öğretim dönemindeki tüm haftalıkları bu sisteme yatırdığım için artık son şeylerde de masrafdan kaçmıyorum diyelim. Ama bu 1900₺ içerde olmadığım anlamına gelmez :)

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ
Ya sorun şöyle bu tip PSU lar minimal öyle Sistemlerde kullanılıyor öyle yüksek performans Sistemlerde kullanılmıyor fazla güç çektiği için komponentler daha sağlıklı çalışması gerekiyor sfx alan kişiler daha çok TV yani böyle performans orta seviye yapan filan oluyor
Kankam bildiğim kadarıyla psu watt ve verimliliğe bakıyor sağladığı güç bakımından. Nasıl bir etken daha büyük bir kasada kullanılmasını etkiler ki? Ayrıca bu psu nun 750w lık modelinin baya rtx 3070 ve ryzen 5700 lü sistemlerde de kullanıldığını gördüm. Böyle küçük kasalarda yapıyorlar bazen. (ekran kartının büyüklüğü aynı idi, çift fanlı bir modeldi)

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Ege Akgün
Instagram
coguzamanege
Steam
ihateall
Discord
coguzamanege#6736
Kankam bildiğim kadarıyla psu watt ve verimliliğe bakıyor sağladığı güç bakımından. Nasıl bir etken daha büyük bir kasada kullanılmasını etkiler ki? Ayrıca bu psu nun 750w lık modelinin baya rtx 3070 ve ryzen 5700 lü sistemlerde de kullanıldığını gördüm. Böyle küçük kasalarda yapıyorlar bazen. (ekran kartının büyüklüğü aynı idi, çift fanlı bir modeldi)
Ben arkadaşa katılıyorum. Boyutunun önemi olduğunu sanmıyorum olay verimliliği ve watt’ında bitiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,590
Üyeler
164,531
Son üye
Birkızişte
Top Bottom