Neler Yeni

Sh1ftdelete. net hakkında ne düşünüyorsunuz

p04w04p5

80+
Katılım
24 Şubat 2021
Mesajlar
56
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
Konum
Bursa
İsim
Berk
Instagram
subsonicreal
Discord
rea#2047
Şuan ki moderatörler nasıllar bilmiyorum, sadece sayısını eleştirdim. Şuan yeni alınanları da bilmiyorum, ben bildiğim kesimi eleştirdim. Benim kafam rahat etti bir kaç hafta, yine gelmiş nelerden bahsediyor hayalet. İlginçtir ki Arda Gürbüz gelip benimle konuşmadı, bende onun ile konuşmadım. O gelip derdini bana anlatabilir, hayalete n` oluyor. Bu onu ne ilgilendir ve bunun bu konu ile ne alakası var. Konu sdn hakkında ne düşündüğümüz ile alakalı, konuştuğumuz şeylere bakar mısın.
Efe de kendini ifade etmeye çalışmış, galiba. (Ghost)
Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam da yasaklamadan dolayı Arda abiye bir kaç kötü söz sarf etmiştin, fakat ben de olayla alakasını anlayamadım. SDN'yi tabii ki de eleştirebilirsiniz, galiba Efe de kendi düşüncelerini belirtti. Forumdan ayrılman pek güzel olmadığı için de çatışma yaşandı, galiba. Ayrıca içerik ekibi kısmında da biraz kırıcı olduğunu ve Efe'nin de bu laflara alındığını düşünüyorum.
 

İsimyok08

80+ Bronze
Katılım
26 Temmuz 2020
Mesajlar
678
Ben SDN'den geldim. Açık açık söyleyeyim. Saçma sapan konular tutuyor, evet. Troller var mı? Var. Youtube kanalı gayet iyi. Zaten sevdiğim çoğu kişi orayı bıraktı :( Ama yarısı buraya geldi :)
 
Top Bottom