shaco yu açıyım mi ?

Buraks

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,236
arkadaşlar lolu yeni indirdim başlangıçta verilen ödülle shaco açıyım mı görünüşü falan hoşuma gitti.

arkadaşlar lolu yeni indirdim başlangıçta verilen ödülle shaco açıyım mı görünüşü falan hoşuma gitti.
İlk defa oynayan birisi oynamakta zorlanır ama sen bilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oynadıkça alışırsın
( Yeni bir otp mı doğuyor yoksa .d )
Not: Ailevi değerlerine her türlü küfrü duymaya hazırlanmalisin

Dostum görünüşe göre oyuna yeni başlıyorsun asla öyle bir hata yapma asker

Hemen geri sil o oyunu hayatına devam et

Dostum görünüşe göre oyuna yeni başlıyorsun asla öyle bir hata yapma asker

Hemen geri sil o oyunu hayatına devam et
Ksnskdndodndkdk o kdr mi vahim durum arkadaşım başla dedi

başlama kanka başlama boşver

ha diyosan ki ben hayatımı zehir etmeye bayılıyorum git garen dr.mundo falan aç onları oyna

sezon 5 veya 6 dan beri oynarım try hard olmayacak şekilde elmas 2 yim şu an ama ne kadar lanet bir oyun olduğunu anlayamazsın sigara gibi bırakamıyorsun

Lol güzel oyundur hocam. Shacoda zevkli karakterdir. oyunu bir süre botlara karşı oynayıp oyunun mekaniklerini öğrenin ve karakterlerini deneyin. sonra bol bol aram atın her karakteri görürsünüz daha çok zevk alırsınız. Aman sakın ranked girmeyin. oyunu bırakırsınız. arama devam.

Hayat güzelken bence bırakın. Ya da insan kalitesi ve oyun kalitesi için avrupada oynayın.

Aileni seviyorsan açma derim :D
(Tek atma cari açıp insanların oyununun içine edip zevkle izleyebilirsin kudurmalarini)

Geri