Neler Yeni

Yardım Shadowpay item satın alamıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
.
Arkadaşlar Shadow pay sitesinde 70 dolarım kaldı. 70 dolarla bir bıçak alıp Steam hesabıma trade yapmak istiyorum da sabahtan beri hangi bıçağı almak istesem 4 seferdir alamıyorum. Bu ekranda 10 dk bekliyorum ve sipariş reddedildi yazısı geliyor. Acaba ben hesapta bir şeyi onaylamadım mı neden dolayıdır acaba? (e-posta onaylamıştım.)
Screenshot_20230107-152526_Chrome.jpg

Feignclound

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Mehmet Ali
Arkadaşlar Shadow pay sitesinde 70 dolarım kaldı. 70 dolarla bir bıçak alıp Steam hesabıma trade yapmak istiyorum da sabahtan beri hangi bıçağı almak istesem 4 seferdir alamıyorum. Bu ekranda 10 dk bekliyorum ve sipariş reddedildi yazısı geliyor. Acaba ben hesapta bir şeyi onaylamadım mı neden dolayıdır acaba? (e-posta onaylamıştım.)Alıntıyı görüntüle
Sadece onaylıyor mu satın almanı ?

Feignclound

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Mehmet Ali
Satıcının takas yapmasını bekliyor 10 dk. Satıcı hiçbirşey yapmayınca 10dk sonra sipariş iptal oluyor. 4 kere almaya çalıştım farklı farklı bıçak bi türlü alamıyorum.
Dostum satıcı hiçbirşey yapmazsa ipta olması normal. Online satıcılardan almaya çalış. Satıcıların online olmasını bekle.

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum satıcı hiçbirşey yapmazsa ipta olması normal. Online satıcılardan almaya çalış. Satıcıların online olmasını bekle.
Online satıcı veya hızlı satıcı gibi bi kategori varmı hocam varsa çok iyi olur ya. Bu arada sizce gut knife mi daha hoş gölge hançerler mi?

Feignclound

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Mehmet Ali
Online satıcı veya hızlı satıcı gibi bi kategori varmı hocam varsa çok iyi olur ya. Bu arada sizce gut knife mi daha hoş gölge hançerler mi?
İkisinide kullandım , gut knife daha güzel bence. Gölge hançerler pek belli olmuyor. Online satıcılar belli oluyordu sanırım. Uzun bir zaman oldu shadowpayi kullanmayalı.

Feignclound

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Mehmet Ali
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
.
İkisinide kullandım , gut knife daha güzel bence. Gölge hançerler pek belli olmuyor. Online satıcılar belli oluyordu sanırım. Uzun bir zaman oldu shadowpayi kullanmayalı.
Abi dün sabahtan beridir item satın almaya çalışıyorum kimse de aktif olamaz mı ya nedir bu? Benim hesapta mı sorun var birşeyi mi onaylamadım acaba?

Feignclound

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Mehmet Ali
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,070