Neler Yeni

Çözüldü✓ Shark 7A-RTX SUPER 50.000 TL'ye alınır mı

Ps4cü35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Yasar Dalgan
Son düzenleme:

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Erdem
🥲
Mesaj otomatik birleştirildi:

Xpg ye güven
Bu şekilde yapsam iyi mi psu'su nasıldır? Nedense xpg kasa hoşuma gitmedi :)

1730787507659.png

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Erdem
Anakart cidden beklentinin altında kaldı ancak bu fiyatı tutturmak için muhtemelen. Elimde olsa msi pro b650 s wifi- msı b650 gaming plus ya da tomahawk'a geçme olurdu, bu sisteme bu anakart biraz cılız kalmış. İleride güncellerim diye düşünüyorum
Hocam ileride ASUS Prime B650M-R anakart yerine dediklerinizden birini takmak mümkün mü? Sadece anakart değişecek kalan her şey aynı kalacaksa alabilirim

kronoS58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
oguz
Hocam ileride ASUS Prime B650M-R anakart yerine dediklerinizden birini takmak mümkün mü? Sadece anakart değişecek kalan her şey aynı kalacaksa alabilirim
Mümkündür sadece parça uyumluluklarını kontrol edebilirsen daha garanti olur. Anakart modelinin websitesinde uyumluluk ya da destek sekmesinin altında hangi parçalarla stabil çalıştığını paylaşıyorlar. Orda olmuyorsa bile sıkıntı olmaz gibi parça markalarını kaliteli seçtiyseniz.

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Erdem
Mümkündür sadece parça uyumluluklarını kontrol edebilirsen daha garanti olur. Anakart modelinin websitesinde uyumluluk ya da destek sekmesinin altında hangi parçalarla stabil çalıştığını paylaşıyorlar. Orda olmuyorsa bile sıkıntı olmaz gibi parça markalarını kaliteli seçtiyseniz.
Teşekkür ederim, bellek-cpu-ssd hepsi uyuyorsa sadece anakart değiştirsem yeter o zaman

kronoS58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
oguz
Teşekkür ederim, bellek-cpu-ssd hepsi uyuyorsa sadece anakart değiştirsem yeter o zaman
Evet hocam, üstte attığınız 49k lık sistemde çok güzel bende onu almayı planlıyordum ancak 4070ti superli sistem aynı fiyatta ve neredeyse kafa kafa olunca vazgeçtim.

Siz 7600 ile kullanacaksanız anakartı da değiştirmeye gerek yok aslında. Ben 7800x3d kullanacağım için böyle bir upgrade yapacağım ilerleyen zamanlarda.

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Erdem
Evet hocam, üstte attığınız 49k lık sistemde çok güzel bende onu almayı planlıyordum ancak 4070ti superli sistem aynı fiyatta ve neredeyse kafa kafa olunca vazgeçtim.

Siz 7600 ile kullanacaksanız anakartı da değiştirmeye gerek yok aslında. Ben 7800x3d kullanacağım için böyle bir upgrade yapacağım ilerleyen zamanlarda.
Hocam pc hocası 52k oldu maalesef o tren kaçtı gibi şu an benim için, ben wifi anakart için yükseltme istiyorum. Ama bu kadar para vereceksem 4070ti super çekmek daha mantıklı olur tabi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Vatan bilgisayara bak
Uygun bir sistem bulamadım varsa link atabilir misiniz?

Top Bottom